Σμυρνιώτης: Φτάνουν οι ανοησίες από τη δημοτική αρχή Παυλή (vid)

Σμυρνιώτης: Φτάνουν οι ανοησίες από τη δημοτική αρχή Παυλή (vid)

Μάρτιος 14, 2018 - 20:00
3 σχόλια

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης την Τετάρτη 14 Μαρτίου.

Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε για την ανάγκη τροποποιήσεων στους πεζοδρόμους Ισαάκ Σολωμού και Μαλλιαρόπουλου, για την ΚΕΔΗΤ και για τα απορρίμματα.

Για το θέμα της πλατείας Πετρινού η παράταξη του κ. Σμυρνιώτη έκανε μία πρόταση η οποία μπορεί να είναι χρονοβόρα, όπως ανέφερε, άλλα θα λύσει μια και καλά το ζήτημα.

Ο κ. Παυλής αφού απέτυχε να ακυρώσει την κανονιστική φέρνει το θέμα απ’ το παράθυρο

«Σε περίπου ενάμιση μήνα ο κ. Παυλής συμπληρώνει τη θητεία η οποία ισούται με αυτή που είχαμε ως διοίκηση  και δεν έχει βάλει ούτε πρόκα», είπε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας καταγγέλλοντας την διοίκηση του δήμου για απραξία.

Άλλα θέματα τα οποία έθεσε ο κ. Σμυρνιώτης είχαν να κάνουν με την ΚΕΔΗΤ, προτείνοντας να οριστεί ορκωτός λογιστής από το δημοτικό συμβούλιο .

Στην ΚΕΔΗΤ έχει γίνει το έλα να δεις, υπάρχουν αξιόποινες πράξεις και είμαστε σε αναμονή για  το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας διοίκησης

Ένα ακόμα θέμα το οποίο έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας είχε να κάνει με τα απορρίμματα και με τον τρόπο που χειρίζεται ο δήμαρχος το θέμα.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Φτάνουν οι ανοησίες από τη δημοτική αρχή Παυλή


3 Σχόλια

Γιάννη να κρυφτείς οταν βγει το πόρισμα εσυ και το παρεάκι σου. Ξές εσυ εκει Λουτρακι μεριά...

Αυτό το πόρισμα περιμένουμε αλλά ο Νεοσυριζαίος Παυλής προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το καθυστερεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.