Σμυρνιώτης: Επιβεβαιωθήκαμε για το Χιονοδρομικό Μαινάλου

Σμυρνιώτης: Επιβεβαιωθήκαμε για το Χιονοδρομικό Μαινάλου

Φεβρουάριος 09, 2019 - 14:29
7 σχόλια

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης με ανακοίνωσή του εκφράζει την ικανοποίησή του για την «εμμονή» της δικής του δημοτικής αρχής ως προς την επαναλειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου, αφού, επτά χρόνια μετά την επαναλειτουργία του τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται τόσο στο ίδιο όσο και στην Αρκαδία με τη διοργάνωση του 2ου Πρωταθλήματος Snow Volley.

Ο κ. Σμυρνιώτης αναφέρει:

Σήμερα αποδεικνύεται ότι η εμμονή μας - παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις αντιδράσεις που αντιμετωπίσαμε - στην αξιοποίηση του Χιονοδρομικού του Μαινάλου που το 2011 βρισκόταν στα πρόθυρα της οριστικής παύσης λειτουργίας συνεισφέρει ουσιαστικά στην ανάπτυξη όχι μόνο του Δήμου Τρίπολης αφού αποτελεί πλέον τον κορυφαίο χειμερινό προορισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οι αριστερά φωτό είναι από το σημερινό ρεπορτάζ του OPEN για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley που διεξάγεται τώρα στο Μαίναλο ενώ οι άλλες τρεις από το ρεπορτάζ του zougla.gr το 2012 όταν την Πρωτοχρονιά "επιβάλαμε" την επαναλειτουργία του.

 


7 Σχόλια

Κόψε κάτι μη θυμηθούμε το roller ski του 2013 και την ευγενή χορηγία σου με τα λεφτά του Δήμου

Δηλαδή σε χάλασε το roller ski που σημειωτέον ήταν εκδήλωση και της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας;

15:04 Ουστ ρε κόπρε που θα συγκρίνεις κιόλας! Αυτό μας έλειπε, να χειροκροτήσουμε την ανυπαρξία του ψευτο-Παυλή και του θεάτρου σκιών του! Ούτε τη δική του ψήφο δεν θα πάρει στις εκλογές ρε τούβλο, χώνεψέ το!

Διακρίνω μιά ευγένεια στην επιχειρηματολογία των γυμναστών. Υγ γυμναστές το 80% των στελεχών του πρώην

υπαρχει καποια προθεση του δημου να αναπτυξει το πισω μερος του χιονοδρομικου στην πλευρα του πολωνεζικου μκ μεχρι την κορυφη?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.