Σμυρνιώτης: Δεν θα υπάρξει διάλογος για τη δομή φιλοξενίας στην Τρίπολη

Σμυρνιώτης: Δεν θα υπάρξει διάλογος για τη δομή φιλοξενίας στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 12, 2020 - 20:54
2 σχόλια

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Τρίπολη» Γιάννης Σμυρνιώτης τοποθετήθηκε σχετικά με την ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης σχετικά με τη «σιωπή», ουσιαστικά, της κυβέρνησης ως προς το αν τελικώς θα δημιουργηθεί στον Δήμο μας δομή φιλοξενίας προσφύγων. Ο κ. Σμυρνιώτης είπε ότι δεν θεωρεί πως η κυβέρνηση θα ενημερώσει, αλλά ότι θα λάβει κάποια απόφαση η οποία θα ανακοινωθεί.

Όπως ανέφερε:

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει διάλογος. Θα υπάρξει μια απόφαση και εκεί έγκειται σε εμάς πώς θα αντιμετωπίσουμε το θέμα. Όπως είδατε, υπήρξε συνάντηση με τους ΟΤΑ στο Βόρειο Αιγαίο και τελικά βγήκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τις επιτάξεις. Αυτό που μπορούμε να φροντίσουμε, είναι οι επιπτώσεις αυτής της διαδικασίας να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνες για την περιοχή. Δεν νομίζω ότι θα ανακοινωθεί κάτι, παρά μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Σε εμάς έγκειται πώς θα αντιμετωπίσουμε το θέμα».

 


2 Σχόλια

Ξυπνησε ο Γιαννης..Γιαννη η ΝΔ εχει Βουλευτη,Περιφερειαρχη και Δημαρχο...Ο πιο ανωδυνος τροπος ειναι ντου απο παντου..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.