Σμυρνιώτης: Αρκετά με τα πάρτι των απευθείας αναθέσεων του Παυλή (vid)

Σμυρνιώτης: Αρκετά με τα πάρτι των απευθείας αναθέσεων του Παυλή (vid)

Φεβρουάριος 24, 2017 - 20:23
2 σχόλια

Τα όσα συνέβησαν στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου σχολίασε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε για θέματα που απασχολούν τον Δήμο και έχουν να κάνουν με τα πάρκινγκ, με τις απόκριες και με τα απορρίμματα.

 

Καλώ τον κ. Παυλή να δώσει λύση
 

Το Βοσυνιώτειο  Ίδρυμα και όσα συμβαίνουν εκεί έθιξε ο κ. Σμυρνιώτης αναφέροντας ότι οι 3 πρόεδροι του Ιδρύματος οι οποίοι κατηγορούνταν, αθωώθηκαν. Επεσήμανε ότι η κακή οικονομική κατάσταση του Ιδρύματος θα αφήσει στον δρόμο τους εργαζομένους, αλλά και τους ωφελούμενους.

Κάνουμε διερεύνηση για να σωθεί η δομή

Η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν θα μπορούσε να λείπει από τις δηλώσεις, καθώς τα υπέρογκα ποσά τα οποία δαπανώνται επιβαρύνουν πολύ τον Δήμο.
«Ο κ. Τότσης ομολόγησε ότι πλήρωσε 42.000 ευρώ για τη μεταφορά των απορριμμάτων, ενώ εμείς είχαμε δαπανήσει 30.000 ευρώ και τα είχαμε πάει στη Φυλή και όχι 40 χλμ. όπως ο κ. Τότσης», ανέφερε.

Αρκετά, τα πάρτι των απευθείας αναθέσεων. Ας σταματήσουν να κλέβουν τους πολίτες

Ο κ. Σμυρνιώτης, μεταξύ άλλων, καταδίκασε τη δημοτική αρχή και τον σχεδιασμό της για τις απόκριες, αναφέροντας ότι η Τρίπολη το Σαββατοκύριακο θα θυμίζει νεκρή πόλη.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Αρκετά με τα πάρτι των απευθείας αναθέσεων του Παυλή


2 Σχόλια

ΕΣΥ Γιαννάκη δεν πρέπει να Μήλας για απευθείας αναθέσεις είσαι ο εφευρέτης τους...

Για δες ποιος μιλάει για απευθείας αναθέσεις , αυτός που έχει κατοχυρώσει την πατέντα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.