Σμυρνιώτης: Αντιφάσεις και υπόνοιες αδιαφάνειας με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό

Σμυρνιώτης: Αντιφάσεις και υπόνοιες αδιαφάνειας με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό

Δεκέμβριος 05, 2014 - 09:59
7 σχόλια

Για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και για τον στολισμό του Δήμου Τρίπολης μίλησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, αναφέροντας ότι τα ποσά τα οποία θα δαπανηθούν φέτος είναι σχεδόν τα ίδια με την περυσινή χρονιά.

Σχολίασε τα περίπου 21.500 ευρώ τα οποία θα δοθούν στους ηλεκτρολόγους οι οποίοι θα ασχοληθούν τα με ηλεκτρολογικά και με τα λαμπιόνια.

«Τα χρήματα τα οποία δίνονται τα Χριστούγεννα κάθε επόμενη φορά από το 2011 έως το 2013 ήταν όλο και λιγότερα, καθώς πάντα υπήρχαν κάποια πάγια στοιχεία σε επίπεδο στολισμού μια εξοπλισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Σμυρνιώτης επεσήμανε ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για την πόλη της Τρίπολης, αλλά για τις 78 τοπικές κοινότητες στις οποίες πρέπει να υπάρχει διάκοσμός.

«Δεν ψηφίσαμε τα 10.000 για λαμπάκια», τόνισε, «επειδή τα χρήματα αυτά μεταφέρθηκαν από πιστώσεις οι οποίες προορίζονταν για τις παιδικές χαρές».

Μεταξύ των άλλων ποσών, ανέφερε και τα 17.500 ευρώ για τις γενικότερες εκδηλώσεις για τα 46.000 ευρώ για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, αλλά και για τα 8.000 ευρώ που θα κοστίσει το τρένο.

Σε άλλο άρθρο στη μελέτη για τον στολισμό, έγινε λόγος για περίπου 17.000 ευρώ τα οποία δεν κατέστη δυνατόν να γίνει κατανοητό το πού προορίζονται να δαπανηθούν, καθώς κάνεις από τη δημοτική αρχή δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει. «Το τιμολόγιο», όπως ανέφερε ο κ. Συρνιώτης, «έκανε λόγο για οργάνωση και λειτουργία διαπροσκομίσεων τιμολογίων».

Και ενώ με τη λήξη της συνεδρίασης δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το παραπάνω ποσόν, ο κ. Παυλής κάλεσε στο τηλέφωνο τον κ. Σμυρνιώτη στη μία τα ξημερώματα και του μίλησε σχετικά με αυτό.

Κλείνοντας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας έκανε λόγο για αντιφάσεις οι οποίες αφορούν στους χορηγούς και άφησε υπόνοιες αδιαφάνειας για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και για τα ποσά που θα δαπανηθούν.


7 Σχόλια

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ!!! Α Λ Λ Α... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΕΣΥ....ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ....ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ? ΚΑΤΙ *** ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΕΦΑΓΑΝ. ¨Η ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ

δεν εχει τπτ αλλο να πει και πιανει στο στομα του και τις κοινοτητες...τοσο καιρο τα ειχε γραμενα τα χωρια σε ολους τους τομεις.και οπως γραφει και το αλλο σχολιο περιμενε να κανουμε την συγκριση οταν βγουν τα δικα σου στην φορα...

Μέχρι στιγμής πάντως ο κύριος Παυλής έχει υπερδιπλασιάσει τα κόστη σε ότι έχει κάνει. Απόδειξη τα σκουπίδια και τώρα τα Χριστούγεννα. Μια σύγκριση πραγματικά θα μας άρεσε πολύ στο τέλος των εκδηλώσεων για να καταλάβει ο κόσμος πόσο παραπλανήθηκε από τη λασπολογία του Παυλή , για να καταλάβει ο κόσμος πόσο επικίνδυνος για την πόλη είναι αυτός ο δήμαρχος...

Δεν χρειάζεται να δούμε στο τέλος. Ήδη φαίνεται ότι αυτά που έλεγε ο Παυλής ήταν λόγια του αέρα. Σκουπίδια; Αναθέσεις; Κολονάκια; Αυταρχισμός; Στο τέλος η πόλη θα έχει γυρίσει στο 1990.

Πολλές οι απορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων σε ότι αφορά τα χρήματα που θα δαπανηθούν αλλα και σχετικά με όλο το τρελό και επεισοδιακό παρασκήνιο: 1. Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος κάνει την προετοιμασία του, ως ο έχων την αρμοδιότητα, και ενω λείπει στο εξωτερικό του την πέφτουν οι δικοί του παρακαλώ και τον κάνουν ρόμπα σε όλα τα ΜΜΕ λέγοντας χοντράδες και μεγάλες προσβολές και δεν αφήνουν υπονοούμενα αλλα αναφέρονται με ονοματεπώνυμο σε πρόσωπα και πράγματα 2.Περιμένει κανείς μόλις επιστρέψει ο αντιδήμαρχος να τους γ.... ή να παραιτηθεί ή τουλάχιστον να κάνει μια δήλωση ρε αδερφέ .......... ΤΙΠΟΤΑ ..... άρα ....α) ίσχυαν όσα έλεγαν οι δικοί του και έκανε την πάπια???? τότε έπρεπε να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας απέναντι στον κόσμο β)δεν ίσχυαν αλλα έκανε τουμπεκί γιατι από κάπου τον κρατάνε? τότε έπρεπε να παραιτηθεί από ευθιξία στον εαυτό του 3. Αρχίζει ένα τρελό πανηγύρι με συμβούλια παρασυμβούλια εισηγήσεις παραεισηγήσεις για να λυθεί το φοβερό για την πόλη θέμα των Χριστουγέννων και ενω έχουμε ρίξει στην πυρά τον εργολάβο του ενός αντιδημάρχου τσααααααααακ....... σκάει χτες το τελευταίο συμβούλιο, τηλεφωνικό παρακαλώ, και ακούμε ότι την πλατεία λέει θα την παραχωρήσουμε στην τάδε που δραστηριοποιείται στον τομέα των παιχνιδιών στα πανηγύρια (Τεγέας)...... για να μας στήσει χριστουγεννιάτικο χωριό..... Συμπέρασμα για να μην κουράζω, ρε Μήτσο είσαι μεγάλος έφαγες το γιατρό για να περάσεις το δικό σου και το κατάφερες ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! είσαι μεγάλος γιατί όπου πας κουβαλάς το θίασό σου ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! μετά τη συνεργάτιδά σου που την έφτιαξες πάρε και κείνο το παλιόπαιδο, το σερβιτόρο ντε, να κόβει βόλτες στην πλατεία έτσι να θυμηθεί τις παλιές εποχές, αλλα μη μπερδευτεί και ζητάει μίζες από τα παιδάκια στα τρενάκια, έρχεται ο Αύγουστος να περιμένει θα πιάσει δουλειά ......

Καλά ο Παυλής και το συνάφι του έκαναν τα δικά τους? Ο γιατρός δεν έχει καθόλου αξιοπρέπεια? Πως δέχεται αδιαμαρτύρητα όλα αυτά που του καταλογίζουν? Εκτός εάν είναι συνένοχος...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.