Σμυρνιώτης ή Παυλής θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Τρίπολης

Σμυρνιώτης ή Παυλής θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Τρίπολης

Νοέμβριος 09, 2010 - 16:47
10 σχόλια

Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η αναμέτρηση στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Τρίπολης. Εκεί που θα αναμετρηθούν ο Γιάννης Σμυρνιώτης και ο Δημήτρης Παυλής. Βέβαια, η διαφορά ανάμεσα στους δύο υποψηφίους είναι σημαντική, πάνω από 12%, αλλά αυτό το στοιχείο από μόνο του δεν εξασφαλίζει τη νίκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τέσσερις συνδυασμοί οι οποίοι έμειναν εκτός δεύτερης Κυριακής, συγκεντρώνουν ένα ποσοστό το οποίο φτάνουν σχεδόν στο 35% και από τη στάση την οποία θα τηρήσουν αυτές οι παρατάξεις, θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής.

Να σημειωθεί ότι στο Δήμο της Τρίπολης εξέλεξαν έδρες όλοι οι υποψήφιοι συνδυασμοί και οι έξι! Εκτός από τους δύο πρώτους, τέσσερις έδρες εξέλεξε ο Δελφάκης, δύο έδρες ο Γωεργακόπουλος (όσες και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές), ενώ δημοτικοί σύμβουλοι εκλέχτηκαν ο Δημήτρης Νικολάου του ΚΚΕ και ο Βασίλης Γιόκαρης της «Μαντινειακής Συμπολιτείας».

Ένα άλλοι στοιχείο το οποίο είναι αξιοσημείωτο, έχει να κάνει με την αποχή που έφτασε κοντά στο 49%, με απλά λόγια, δηλαδή, δεν ψήφισε ένας στους δύο ψηφοφόρους στο νέο Δήμο Τρίπολης!
Τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ενσωμάτωση-143/143 / 100,00 %
Γραμμένοι-60.936
Ψήφισαν-31.180 / 51,17 %
Εγκυρα-29.909 / 95,92 %
Ακυρα-937 / 3,01 %
Λευκά--334 / 1,07 %

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
 Σμυρνιώτης Ιωάννης -38,37%-11.477 ψήφους-8 έδρες
 Παυλής Δημήτριος -26,17%-7.826 ψήφους-5 έδρες
 Δελφάκης Νικόλαος -19,48%-5.826 ψήφους-4 έδρες
 Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος -8,79%-2.628 ψήφους-2 έδρες
 Νικολάου Δημήτριος -4,02%-1.201 ψήφους-1 έδρα
 Γιόκαρης Βασίλειος -3,18%-951 ψήφους-1 έδρα

Πηγή: ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


10 Σχόλια

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ....ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!!!

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΊΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο Παυλής είναι η καλύτερη επιλογή και το έχει αποδείξει.Ο Σμυρνιώτης είναι καλός άνθρωπος αλλά όχι αρκετά ικανός για τον νέο Δήμο.Μετά την Κυριακή η νέα Τρίπολη θα είναι γεγονός.

ΤΟ 12% ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΟΣ ΝΙΚΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΗΣ

Ο Σμυρνιωτης ειναι ο νεος Δημαρχος της Τριπολης γιατι καποτε πρεπει ενας μηχανικος πρεπει να συμμαζεψει αυτη την πολη μας.

Η μόνη λύση για την πόλη ειναι ο Σμυρνιώτης! Ο κος Παυλής πριν ένα χρόνο ήθελε να γίνει βουλευτής !! Θα μετακόμιζε μόνιμα στην Αθηνα και θα τον βλέπαμε κανένα Σαββατοκύριακο και σε καμμιά παρέλαση. Τελικά θέλει να μείνει στην Τρίπολη και να γίνει δήμαρχος? Η πόλη δεν έχει ανάγκη από καρεκλοκένταυρους!! Έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και είναι τεχνοκράτες. Μόνη λύση ο Σμυρνιώτης!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ (ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ). Η ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ !!! ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ...

Θα ψηφίσουμε όλοι Σμυρνιώτη γιατί στάθηκε στο πλευρό του Τατούλη ακόμα και όταν αυτός στήριζε Παυλή!!!!!!

σμιρνιωτισ.τελοσ

σμυρνιωτη κ δρακο την κυριακη τερμα τα παραμυθια βαρεθηκαμε!!!!!