Σμυρνιώτης για Παυλή: Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος (video)

Σμυρνιώτης για Παυλή: Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος (video)

Ιούλιος 29, 2014 - 14:21
57 σχόλια

Λίγες ώρες μετά το δικαστήριο το οποίο έγινε τη Δευτέρα 28 Ιουλίου και τις δηλώσεις του νεοεκλεγέντα δημάρχου κ. Παυλή περί παρανομιών και ελέγχων που θα γίνουν στο δήμο Τρίπολης ο κ. Σμυρνιώτης έρχεται την Τρίτη 29 Ιουλίου να απαντήσει ιδιαίτερα καυστικά στον κ. Παυλή.

Στη συνέντευξη τύπου όπου παραχώρησε ο δήμαρχος Τρίπολης είπε ότι εδώ και 3,5 χρόνια ο κ. Παυλής διατυμπανίζει τα ίδια και τα ίδια, και αναρωτιέται γιατί δεν πήγε τόσα χρόνια τα στοιχεία στη δικαιοσύνη. Γιατί δεν έχει κανένα στοιχείο και σκοπός του είναι να παραπλανήσει τους πολίτες, όλα αυτά είναι συκοφαντίες τόνισε ο κ. Σμυρνιώτης. Η μόνη ανομία είναι όλα όσα έκανε ο ίδιος κατά τη διάρκεια των εκλογών. Συνεχίζοντας ο κ. Σμυρνιώτης είπε χαρακτηριστικά « ο άνθρωπος είναι απλά επικίνδυνος».

Τον έχει καλέσει να ελέγξει ότι θέλει, να έρθει αύριο το πρωί, είπε καλώντας τον να πάει όχι την  1η Σεπτέμβρη όπως αναφέρει για να ελέγξει αυτά που θέλει αλλά 1η Αυγούστου.

Ο κ. Σμυρνιώτης αφήνει υπόνοιες για ανομίες σε προηγούμενος δήμους που τους διοικούσαν δικά του στελέχη. Επίσης τον καλεί να ελέγξουν και τον πρώην δήμο Τρίπολης τον οποίο και διοίκησαν δικά του στελέχη ή υποστηρικτές του.

Τέλος εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Σμυρνιώτης προκαλεί τον κ. Παυλή να πάει να κάνει τους ελέγχους, γιατί όσο δεν το κάνει είναι σαν να φωνάζει ο κλέφτης για να ακούσει ο νοικοκύρης. Ο νοικοκύρης είναι εδώ και τον περιμένει είπε δίνοντας συνέχεια σε μία "κοντρά" που άμεσα θα έχει αποτελέσματα.

Video: 

youtube://v/zrxiaIw5zbc


57 Σχόλια

ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα! καμι ελπιδα όμως!!! καλο ταξιδι νταρλινγκ!!!

Γιαννάκη, αφιερωμένο!!!Πραγματικά δεν έχω λόγια!!http://www.youtube.com/watch?v=MuNzEkWrw44 !!! δεν παλεύεσαι αγορίνα μου!! ακόμα σ αφήνουν έξω??

ΓΙΑΝΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ...

ΣΙΓΑ κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΄΄ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ΄΄.

Είναι όπως ακριβώς δήθεν βρίζονταν επί δεκαετίες το πασοκ με τη νδ και αφού έφαγαν το καταπέτασμα κατέστρεψαν τα πάντα, τώρα κυβερνάνε παρέα ξεπουλώντας ότι απέμεινε. Όσο πιο πολύ τσακώνονται τόσο πιο πολύ θα μοιράζονται την κουτάλα....

Σιγά ρε Σμυρνιώτη μη κολώσει ο Μήτσος. Πάντα έτσι κάνει. Ότι τούρχεται το λέει. Εδώ μας φλόμωσε πέρυσι με επενδυτές και ιστορίες για αγρίους που θα έβγαζαν τον Παναρκαδικό στο Champion League. Όσο για το "επικίνδυνος" σιγά το νέο.

ΑΣΤΑ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΤΕ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΕΣΥ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΚΑΜΟΓΙΑ ..

ρε μαγκα σμυρνιωτη εσυ τοσα χρονια δημαρχος γιατι δεν πηγες στην δικαιοσυνη αυτα που υπονοεις για πρωην δημαρχους καποδιστριακους,καποια στοιχεια που ειχατε αναφερει στα δημοτικα συμβουλια γιατι τα κρατατε στα συρταρια τοσα χρονια,, γιατι απλα εισθε παπμονηροι και τα βαστατε για την δυσκολη και για να εκβιαζεται καποιους. βρε ουστ χαραμοφαηδες και ερωτευμενοι της εξουσιας,τραβατε να δουλεψετε και μην τρωτε απο τα ξενα και απο τα ετοιμα.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΧΑΡΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ????? ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ????? ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!!!!

O Σμυρνιώτης έχει στείλει τις παρανομίες των προηγούμενων δημάρχων στο σώμα ελεγκτών γιατί αυτό έπρεπε να κάνει και αυτό έκανε. Το ότι δεν έβγαινε να το διατυμπανίζει στα κανάλια δε σημαίνει ότι δεν έκανε το καθήκον του.

Ο Σμυρνιώτης δεν είναι ερωτευμένος με την εξουσία και το έχει αποδείξει στο παρελθόν πολλές φορές. Αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή δεν είναι εάν θα είναι δήμαρχος ή όχι, τον ενδιαφέρει να εκφραστεί η πραγματική λαική βούληση και να μην αιωρείται ο αέρας της παρανομίας και της βίας στην πόλη.

<p>Στο ίδιο καζάνι φίλε βράζει ο Παυλής με τον Τζιούμη που τον υποστήριξε τα ίδια λ***** είναι αυτοί οι δύο.</p>

@ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ (χωρίς επαλήθευση) Τρί, 29 Ιουλ 2014 - 16:07 Σιγά μη σκίσεις 'κανα καλσόν, γιατί είναι ακριβά στις μέρες μας...Τώρα τά'χουμε κάνει επάνω μας, που θα επανέλθεις σύντομα...Τρέμουμε από το φόβο μας...Και να στο πω και στη γλώσσα σου, για να το καταλάβεις: Άει σιαπέρα ρε βλάχο, που μου θέλεις και υπολογιστή στη στρούγκα!

Ο Κος Παυλής αφού είχε όπως λέει στοιχεία γιατί δεν πήγαινε στον εισαγγελέα τόσο καιρό? Αξιωματική αντιπολίτευση ήταν άλλωστε είχε κάθε δικαίωμα.

Το ποσο επικίνδυνος μπορείνα είναι ο Παυλής ακόμη δεν το ξέρω , έτσι δεν μπορώ ούτε να συμφωνήσω ούτε να διαφωνήσω μαζί σου .Ξέρω όμως ότι η δική σου αδιαφορία για τους σηματοδότες της πόλης είναι άκρως επικίνδυνη και εγκληματική . Ως Δήμαρχος έχεις όλη την ευθύνη για τη συντήρησή τους. Οι λαμτήρες που δεν λειτουργούν έχουν αξία μικρότερη των 100 ευρώ . Δηλαδή αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί οικονμικό πρόβλημα παρά μόνο εγκληματική αμέλεια η ακόμη και εγκληματική εκδίκηση για τους δημότες που σε εξέλεξαν κατά την προηγούμενη εκλογή Δήμαρχο και δεν σε εψήφησαν τώρα

ΓΙΑΝΝΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ....ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙΣ!!!

ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ Ο.....ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΘΙ.ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΝΤΕΛΕΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ.

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΟΥΣ: http://www.arcadiaportal.gr/news/ds-apokatestise-ton-proin-dimo-lebidiou-gia-tin-apografi.

τελικα αυτος που τον ειχε αποκαλεσει σμυρνιωτακο( πρωην συνεργατης του) ειχε μαλλον δικιο. θελει λεβεντια και παλληκαροσυνη να δεχεσαι την ηττα σου.

Γιάννη μηπως παίρνεις τίποτα ληγμένα. Δεν εξηγήτε διαφορέτικα με αυτά που κάνεις και λες τους τελευταίους μήνες.

Δεν μπορει κάποιος να τον μαζέψει!!!! Όλοι εσείς η πρώην παρέα και φίλοι του εκτίθεστε με αυτά που κανει και λεει καθε μερα ο Σμυρνιωτης. Έλεος.

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΠΟΛΗ...ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΩΣΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ!

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΩΩΝΩΩΩΩ ΓΙΑ ΤΟΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ !!! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ...........ΑΛΑΖΩΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΓΕ ΣΟΥ !

Μακριά απο διαμάχες και κόντρες αυτό που λέει ο Σμυρνιώτης μια χαρά μου ακούγεται, έλεγχος όλων των Δημάρχων την τελευταία δεκαετία. Ακούμε τον Παυλή συνέχεια να υποστηρίζει το ίδιο πράγμα, μα τι τον εμπόδισε όλα αυτά τα χρόνια να το κάνει; Σαν αντιπολίτευση είχε καθήκον να το κάνει δηλαδή δεν ανταποκρίθηκε στο ρόλο του;Αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι και δημοκράτες ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κρίνει και να τιμωρήσει. Ενα εκλογικό αποτέλεσμα και ο κόσμος μοιρασμένος ακριβώς στη μέση πρέπει να επχει μια δημοτική αρχή χωρίς καμία σκιά και με πλήρη διαφάνεια ως προς τον τρόπο εκλογής. Σμυρνιώτης ή Παυλής, Παυλής ή Σμυρνιώτης αλλά με πλήρη νομιμότητα σε όλα με σεβασμό στους πολίτες και την ψήφο του καθενός μας

Καλε μου σμυρνιωτη όλα ωραία και όλα καλά αλλα όπως κάθεσαι και δίνεις συνεντεύξεις & καλά κανείς δηλαδή,υπέγραψε σε παρακαλώ και κάτι αιτήσεις που περιμένουν το μαγικό σου χεράκι εδώ και κανά μήνα γιατι κοντευουμε να κατεβάσουμε γάλα στο τελος....ευχαριστώ πολύ.

Σμυρνιώτη μη μασάς προχώρα, όλοι εμείς που σε ψηφίσαμε είμαστε μαζί σου, μην αφήσεις τον Δήμο στην αφάνεια για 5 χρόνια σε ανθρώπους ανύπαρκτους.

@ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (χωρίς επαλήθευση) Τρί, 29 Ιουλ 2014 - 22:17 Μούφα «φίλε», τουλάχιστον ας φρόντιζες να μην έγραφες τα σχόλιά σου συνέχεια με κεφαλαία, μήπως και σε πιστεύαμε...Καλά, δεν βαρέθηκες να γράφεις σε όλα τα σάϊτ και τα μπλογκ τις ίδιες και τις ίδιες μπούρδες; Τις έγραψες μία, τις έγραψες δύο...Τη μία ΛΑΓΟΣ, την άλλη ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, την παράλλη ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ και πόσα άλλα ψευδώνυμα...Νισάφι πιά!

το λεοφωρειο με τη κιτρινη γραμμη ειναι του δημου? οχι τπτ αλλο,αλλα να ξερουμε αν εχουν και μεσον να πανε γρηγορα στη πολετα,ο τζονυς και η ματαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ερε τι εχει να γινει σε καμια 10ρια μερες θα ηθελα να ημουνα απο μια μερια να βλεπω οταν εκδωθει η αποφαση και περα απο τη πλακα γιατι εμενα προσωπικα δε μου καιγεται καρφακι,ρε γιαννη εχεις χασει τα αυγα και τα καλαθια εχασες ,πηγαινε σπιτι σου ομορφα και ωραια ποτε εγιναν αυτα που γινοντε τωρα στη τριπολη? ΠΟΤΕ μετανιωνουμε καποιοι που σε ψηφισαμε οπως εγραψε και αλλος και οχι τπτ αλλο,αλλα θα ξαναζητησεις τη ψηφο μας παλι,και να δεις τι θα παρεις με αυτα που κανεις.

Σιγά μην ψήφισες ποτέ Σμυρνιώτη. Ούτε πίσω από την ανωνυμία δεν μπορείς να είσαι ειλικρινής και κάνεις και κριτική στον Σμυρνιώτη;;; Βγείτε και γράψτε "ψήφισα Παυλή και δεν μου αρέσει ο Σμυρνιώτης". Τι είδους παιδική συμπεριφορά με ψέματα επιπέδου δημοτικού είναι αυτή; Δήθεν ψηφοφόροι του Σμυρνιώτη που δεν συμφωνούν μαζί του; Νομίζετε ότι τα πιστεύει κάποιος αυτά; Ψήφισα Σμυρνιώτη και μακάρι να γίνει κάποια από τις ενστάσεις του δεκτή για να γλυτώσουμε την Δημαρχία Παυλή. Αν πάλι δεν γίνουν δεκτές οι ενστάσεις τότε βαθιά ανάσα και υπομονή. Μακάρι να γινόταν το θαύμα και να είχαμε μια καλή θητεία Παυλή, αλλά ήδη με τις δηλώσεις του από τις πρώτες ημέρες μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών δεν αφήνει καμία ελπίδα. Από την άλλη θα μας βρει όλους απέναντι του, όποιος νομίζει ότι η Δημαρχία έχει οποιοδήποτε άλλο σκοπό πέρα από το συμφέρων των πολιτών. Υπάρχει η Διαύγεια, υπάρχουν τα ΜΜΕ, που παλιότερα δεν υπήρχαν, οι καιροί έχουν αλλάξει. Ας μαζευτούν οι υπερφίαλοι που νομίζουν ότι είναι ο Μωάμεθ έξω από την Πόλη πριν από την άλωση της.

Γιάννη μου όσο βγαίνεις στα Μ.Μ.Ε. και κάνεις δηλώσεις τόσο πιο πολύ εκδηλώνεις τον πανικόπου που σε κατέχει και δείχνεις εμμέσως πλην σαφώς ότι κάποιο λάκκο έχι φάβα. Το αν ο Παυλής έχει παραβεί τον εκλογικό Νόμο και έστω και αν αυτό λαμβάνεται υπόψη από δικαστήρια, λίγο ενδιαφέρει τους δημότες . τους δημότες τους ενδιαφέρει η καθημερινότητα και ότι πληρώνουν να πιάνει τόπο . Με αυτά που λες και κάνεις έτσω και αν καταφέρεις να ακυρώσεις τις εκλογές στις επαναληπτικές θα πάθεις πανολεθρία γιατί οι δημότες δεν θα σου συγχωρέσουν την ταλαιπωρία στην οποία θα τους υποβάλεις αποκλειστικά και μόνο για όφελος της παράταξής σου

πσσσσ @9:39 (χωρίς επαλήθευση) Τετ, 30 Ιουλ 2014 - 10:22 που εισαι το αν ψηφισα εγω σμυρνιωτη η οχι ,εγω το ξερω και κανενας αλλος και αν δε με πιστευεις ξερεις δε θα μπορω να φαω το μεσσημερι,κοινως χ...τηκα αλλα αυτη η αλαζονια που βγαζει με ενοχλει αφανταστα ηδη με εχει χασει απο ψηφοφορο ,και απο οτι ακουω και πολλους αλλους,και η καλπη εδω ειναι και θα ειναι και θα το δειξει. για να το παω και αλλου δε πιστευω οτι ο παυλης θα ειναι καλυτερος του σμυρνιωτη εμενα προσωπικα δε με αγγιζει γιατι δεν εχω κανενα οφελος βλεπεις δεν εχω και κανα καταστημα να παιρνω απευθειας αναθεσεις.............. γκεκε? αλλα ο κοσμος δε μασαει κουτοχορτο αντε παρε τωρα το πληκτρολογιο παλι,να βγαλεις το μεροκαματο που σου δινει ο σμυρνιωτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΩΛΥΜΑ?

Είμαι σίγουρος ότι ψήφισες τον υποψήφιο που σου αξίζει. Το επίπεδο σου είναι πολύ χαμηλό για να σου απαντήσω περαιτέρω. "Δάπεδο". Μείνε εκεί που σου αξίζει και γράψε ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Αδιαφορώ. Πολίτες σαν εσένα μας έχουν φέρει εδώ που είμαστε σήμερα.

Στην περίπτωση που γίνουν επαναληπτικές, ο Σμυρνιώτης θα έχει καταφέρει τουλάχιστον να μας γλυτώσει από την δημαρχία Παυλή. Ας βγείτε μετά όποιος θέλει. Κέρδος θα είναι για την πόλη.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ Ο ΣΜΥΡΝΙΩ ΠΑΕΙ ΣΠΗΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ (ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ)...

παιδια γιατι φαινεται αδυνατισμενοs ο γιαννακης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; τι ονειρα βλεπει νυχθημερον;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; οψωμεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ...ΚΕΦΑΛΑΙΑΑΑ!!!! ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΕ , ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΙΣ;;; Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΥ... ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ;;;;

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Τετ, 30 Ιουλ 2014 - 12:30 Με το ίδιο ηλίθιο και μηδενιστικό σκεπτικό, σαν και το δικό σου, κάπως έτσι έβγαλες κι εσύ το μεροκάματο που σου δίνει ο Παυλής, έτσι; Φαφλατά...

@ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (χωρίς επαλήθευση) Τετ, 30 Ιουλ 2014 - 17:26 Γελοίο υποκείμενο, πανάσχετε μπουρδολόγε, η ελληνική γλώσσα σαφώς έχει και τα κεφαλαία γράμματα, η γλώσσα του υπολογιστή όμως και η ηλεκτρονική γραφή, υπόκεινται σε κάποιους κανόνες, για τους οποίους είναι πασιφανές ότι έχεις παντελή άγνοια και όχι απλώς μαύρα, αλλά κατάμαυρα μεσάνυχτα... Ένας απ' αυτούς τους κανόνες, είναι και το ότι γράφοντας με κεφαλαία, στη γλώσσα του υπολογιστή σημαίνει ότι φωνάζεις, ΡΕ ΟΡΝΙΟΟΟΟΟΟ! Παράλληλα, γράφοντας με κανονικό τρόπο γραφής (με μικρά δηλαδή), διευκολύνεις τον αναγνώστη να διαβάσει πιο άνετα τις μπούρδες και τις αμπελοφιλοσοφίες που αραδιάζεις... Κατάλαβες τώτα τη διαφορά, ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ; Και φίλος σου δεν είμαι (ούτε και θα ήμουν), γιατί δεν συνηθίζω να κάνω φίλους μου μηδενιστές, άσχετους και π@π@ρολόγους...Εσύ, τί συμφέροντα έχεις; Το γιουσουφάκι του...άλλου έισαι;

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.