Σλάβεν Μπίλιτς: «Δυνατός στην έδρα του ο Αστέρας» (video)

Σλάβεν Μπίλιτς: «Δυνατός στην έδρα του ο Αστέρας» (video)

Νοέμβριος 27, 2014 - 09:46
0 σχόλια

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Αστέρα ο Σλάβεν Μπίλιτς ενώ τόνισε πως η Αρκαδική ομάδα διαθέτει  πολύ δυνατή έδρα. Ο Κροάτης τεχνικός είπε επίσης πως στόχος για την Μπεσίκτας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ενώ το για το γεγονός πως αγωνίζεται για δύο αποτελέσματα είπε πως απλά κάνει τους ποδοσφαιριστές του λιγότερο αγχωμένους.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Αστέρας αγωνίζεται πολύ καλά, τον είδαμε και στην έδρα μας. Απομένουν δύο αγωνιστικές και τρεις ομάδες έχουν ακόμη πιθανότητες να προκριθούν. Δεν κρύβουμε ότι είμαστε σε καλή θέση για την πρόκριση, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μετά τον αγώνα με τον Αστέρα. Έχουμε παίξει μαζί τους, είναι πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα τους. Απέκλεισαν την Μάιντς, την Μακάμπι, κέρδισαν εδώ την Παρτιζάν και έπαιξαν πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο με την Τότεναμ, αλλά ήταν άτυχοι. Ξέρουμε ότι μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε από τώρα, θα ήταν καλό για εμάς να μην περιμένουμε το τελευταίο ματς. Είμαστε σε καλή φόρμα, στην κορυφή του πρωταθλήματος στην Τουρκία και στον όμιλο στην Ευρώπη. Περιμένω τα παιδιά να προκριθούν από τώρα».

Για τον αν θα παίξει η Μπεσίκτας για την ισοπαλία: «Δεν πρόκειται να σας πω πώς θα παίξουμε. Γνωρίζουμε ότι μας κάνει και ισοπαλία. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξουμε για την ισοπαλία. Θα ήταν πολύπλοκο κάτι τέτοιο. Αυτό το έκαναν οι Ιταλοί πριν 30 χρόνια και η Εθνική Ελλάδας από το 2004. Πραγματικά, δεν είχα δει ποτέ τόσο καλή τακτική από ομάδα. Το γεγονός ότι μας κάνει η ισοπαλία, απλώς θα μας κάνει λιγότερο αγχωμένους. Δεν θα χρειαστεί για παράδειγμα να παίζουμε στα κόρνερ με εννέα παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στέλνουμε και τρεις. Θα στέλνουμε πέντε. Δεν είμαστε τρελοί. Άλλωστε, είναι δύσκολο για έναν και μόνο αγώνα να αλλάξεις τη φιλοσοφία της ομάδας. Η Μπεσίκτας παίζει στο σύνολο των αγώνων της για τη νίκη, οι αντίπαλοι μας περιμένουν, θα ήταν επικίνδυνο να παίξουμε μόνο για να μην χάσουμε. Ξέρουμε ότι μας φτάνει η ισοπαλία για την πρόκριση, αλλά θέλουμε τη νίκη».

Για το τι προτιμάει καλύτερα.Το πρωτάθλημα Τουρκίας η μία καλή πορεία στο Europa League: «Αυτή είναι καλή ερώτηση μόνο για τον Τύπο. Έχουμε πολλές φιλοδοξίες ως ομάδα. Θα ήταν σπουδαίο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Europa League. Αλλά ακόμα είναι Νοέμβριος. Μιλάμε για τον αγώνα με τον Αστέρα και τον αγώνα με την Καραμπούκ την Δευτέρα. Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τους αγώνες τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Τώρα μιλάμε για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, θέλουμε να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη».

Για την επιστροφή του Φράνκο: «Έχουμε 13 αγώνες μέχρι τον Ιανουάριο. Πρέπει να διαχειριστούμε τους αγώνες με έξυπνο τρόπο. Πρέπει να κάνουμε ροτέισον. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε ο Πέντρο (Φράνκο), μάς βοήθησε πολύ με την Κασίμπασα».

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Σλάβεν Μπίλιτς: Ένα πολύ δύσκολο μάτς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.