Σκύλος «τρομοκράτησε» γυναίκα στο κέντρο της Τρίπολης

Σκύλος «τρομοκράτησε» γυναίκα στο κέντρο της Τρίπολης

Οκτώβριος 03, 2017 - 12:39
20 σχόλια

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχτηκε γυναίκα στο κέντρο της Τρίπολης το μεσημέρι της Τρίτης 3 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα η γυναίκα ανέβαινε την Εθνικής Αντιστάσεως όταν αδέσποτος σκύλος έπεσε πάνω της ρίχνοντάς την στον πεζόδρομο.

Αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μία γλάστρα καταστήματος και να σπάσει, ενώ ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε ούτε από την πτώση αλλά ούτε κι από τον σκύλο.

Ειδήσεις: 

20 Σχόλια

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΚΑΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ. ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ.

Αν δεν τα πειράξεις δεν σε πειράζουν .... Όταν η καθε κυράτσα που περνάει και τα ενοχλεί προφανός και θα αμυνθούν και αυτά ... Ελεος ποια με αυτο το θέμα ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ

Εχεις δίκιο Όταν η καθε ``κυρια`` τα ενοχλει πρεπει να αμυνθει και αυτο

Δεν ήμουν μπροστά και δεν ξέρω τι έγινε....αλλά αυτό που μόλις γίνει κάτι με τα αδέσποτα βγαίνει αμέσως ο/η κάθε αχαρακτήριστος/η και αρχίζει το τροπάριο με τους φιλόζωους πρέπει να σταματήσει αμέσως! Να έχουμε κατά νου τι σημαίνει φιλόζωος πριν το ανοίξουμε και πούμε την @@@@@@ μας!

ΔΙΑΦΩΝΩ μπορεί και να την πλησίασε απλά και αυτή να φοβήθηκε και τελικά να έπεσε πάνω στην γλάστρα . Πολλοί άνθρωποι και κυρίως γυναίκες , δεν είναι εξοικειωμένοι με τα σκυλιά και ούτε μπορούμε να τους υποχρεώσουμε να τα πλησιάζουν με το ζόρι , μπορεί η άλλη να έχει φοβία....

Για την δική σου συμπεριφορά πρέπει να ενημερώσουμε όχι τον εισαγγελέα , αλλά τον μπόγια!

Η κυρία κατά λάθος πάτησε τον σκύλο, αυτός πήγε να την δαγκώσει και η κυρία έπεσε πάνω στη γλάστρα. Αυτά από έναν αυτόπτη μάρτυρα. Όλα τα υπόλοιπα στα σχόλια είναι παπαρολογίες.

Ρε παιδια δεν ειναι τυχαιο που κανουν "επιθεσεις" σε ηλικιομενες.. Αμα απλωνουν κατευθειαν την τσαντα και φοναζουν δεν θα κατσουν τα σκυλια αγαλματα ... Αμα δεν εχετε σχεση με ζωα και ιδιος με σκυλια ...καλο θα ειναι να μην εκφραζεται αποψη .... Και απο την αλλη σκευτειτε οτι τα αδεσποτα δεν ξεφιτρωσαν μονα τους ....

Δίχως μυαλό όπως πάντα! Κατέβασε το post κύριος ,γιατί γράφετε ότι θέλετε... άκου εκεί ρίχτηκε πανω πάνω της χωρίς λόγο... το σκυλί το πάτησε η κυρία κατα λάθος και λογικό να αμυνθεί... βάλτε μυαλό επιτέλους.... μάλλον δεν θα είδες καλα και απο τη χαρά σου για να ποστάρεις αυτά που θες η σου λένε γράφεις ότι να ναι...

Η κυρία δεν ενοχλησε το σκύλο ούτε καν τον άγγιξε.Απλώς πέρασε δίπλα του στο πεζοδρόμιο και αυτός της επιτέθηκε της δάγκωσε το πόδι και της το τραβούσε μέχρι που έχασε την ισορροπία της κι έπεσε στη γλάστρα.Ούτε η κυρία φαίνεται να είναι απ αυτές που φοβερίζει και απειλεί τα σκυλιά.Περνούσα και είδα το σκηνικό.Ελεος πιά! Κι εγώ φιλόζωος είμαι αλλά ας παραδεχτούμε ότι επιτίθενται και αναίτια.

Το άκακο σκυλάκι κάποιο αφεντικό το κακοποίησε και το εγκατέλειψε με αποτέλεσμα να γίνει επιθετικό και να βγαζει προς τα εξω αγρια ένστικτα Αυτούς λοιπόν να πατε στον εισαγγελέα εσείς οι φιλόζωοι οι ξερόλες που χωρίς να δείτε παραπληροφορείτε τον κόσμο.Για ρωτήστε πόσα περιστατικά πάνε στο νοσοκομείο απο δαγκωματιες σκύλων και πόσες καταγγελίες εχουν γινει στον εισαγγελέα.

Εσύ που αποκαλείς τις κυρίες ΚΥΡΑΤΣΕΣ δήθεν για να τις υποτιμήσεις εσύ εισαι η κυράτσα κι άκου περιστατικο :έβγαινα σπό το σταδιο κι ερχόταν μια ΦΙΛΟΖΩΟΣ με δυο δεμένα σκυλια και την ακολουθούσαν δυο άδετα.Χωρίς καν να τα κοιτάξω μου ορμάνε μου σκιζουν τη φορμα και η σντίδραση της τριπολίτισσας φιλοζωου ;Μην πειράζετε την κυρία ελατε εδώ.Τί να πεις!!έφταιγα φαίνεται που δεν τους εδωσα σημασία.

Αντί να αναπαράγετε τη μαλακία του καθενός εσείς του arcadiaportal γιατί δεν πάτε να ρωτήσετε κάποια πράγματα τον κύριο δήμαρχο που είναι κατά το νόμο υπεύθυνος? Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στο χώρο που προορίζεται για καταφύγιο αδέσποτων στη Νεστάνη και για τον οποίο χώρο οι δημότες Τρίπολης έχουν πληρώσει μέχρι στιγμής 15000 ευρώ για ενοίκιο (10 μήνες επί 1500 ευρώ το μήνα) ? Γιατί εξακολουθεί να πληρώνει το κολαστήριο του μπόγια στο Περθώρι με 1300 ευρώ το μήνα και πόσα αδέσποτα φιλοξενούνται εκεί? Δε φταίνε τα ζώα για την αδιαφορία κάποιων...

Προς anonymous 15:57 Καλό θα ήταν μαζί με τα μαθήματα φιλοζωίας κάνε και κανά μάθημα ορθογραφίας ,θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε με τα τούβλα που πετάς.

Κάντε μια αναζήτηση στη Διαύγεια ΨΕΩΗΩΗΡ-6Μ3 και θα δείτε πού πάνε τα χρήματά μας.

Δεν το ξερω το θέμα αυτο ομως που γνωριζω ειναι οτι για τον Δημαρχο ειναι πιο σημαντικο να δωσει 75 χιλ για τις εκδηλωσεις και για τα αδεσποτα ζωακια δεν μπορει να φτιαξει ενα χωρο φιλοξενιας,περιθαλψης,υιοθεσίας ...

Άκη, το θέμα με τα αδέσποτα βρωμάει. Για το 2017 θα μας στοιχίσει περίπου 50000 ευρώ (αμοιβές κτηνιάτρων, ενοίκιο Νεστάνης, ενοίκιο Περθωρίου, αμοιβή μπόγια). Άλλοι κτηνίατροι έλαβαν 10000 ευρώ κι άλλοι 900, γιατί άραγε? Ποιες υπηρεσίες παρέχει ο μπόγιας τελικά? Γιατί δεν εκμεταλλεύεται τα Ευρωπαικά κονδύλια? Το αποτέλεσμα το βλέπουμε καθημερινά στην πόλη μας. Κόσμος που -δικαίως- φοβάται, επιθέσεις και τραυματισμένα ζώα που προκαλούν θλίψη. Ο κόσμος θα πρέπει να απαιτήσει να πηγαίνουν εκεί που πρέπει τα χρήματά του για το καλό και των ανθρώπων και των ζώων. Το πάρτυ πρέπει να τελειώσει.

Τι κάθεστε και συζητάτε? Φό.....ες, να μην μείνει ούτε ένα. Τίποτα άλλο. Εδώ ο κόσμος είναι άνεργος, υποσιτίζεται και πεθαίνει. Εδώ πληρώνουμε και δεν έχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Με τα σκυλιά θα ασχολιόμαστε. Όποιος είναι ευαισθητοποιημένος με αυτό το θέμα, τα έχει και του περισσεύουν μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους.

Και ο 8χρονος γιος μου που του την πέσανε 5-6 με την τσάντα παραμάσχαλα ήταν πάνω στο ποδήλατο..? Α ξέχασα δεν έπρεπε μάλλον να κανει ποδήλατο και να προκαλει !!! Προτείνω στα δημοτικά της πόλης μας να μπει ειδικό μάθημα με τίτλο 'αποφυγή αδέσποτου'.... μπορούμε να φέρουμε και μερικά αδέσποτα για πρακτική εξάσκηση. Οι αριστεύσαντες θα μπορούν να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο καθαρόαιμο...ή μπορεί να γίνεται και κλήρωση ανεξάρτητα από το βαθμό κάθε μαθητή. ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.