Σκύλος... προσγειώθηκε σε σκεπή στην Τρίπολη (pics,vid)

Σκύλος... προσγειώθηκε σε σκεπή στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούλιος 06, 2018 - 22:20
0 σχόλια

Καρέ-καρέ η διάσωσή του από την Πυροσβεστική

Ένας συμπαθέστατος σκύλος είχε πολλά περισσότερα μπλεξίματα από όσα δικαιολογεί το βράδυ της Πσρασκευής... Μόνος, στον τρίτο όροφο κατοικίας στην οδό Χατζηχρήστου, στο μπαλκόνι, για άγνωστη αιτία, πιθανώς και για τον ίδιο, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του μιμούμενος τις κεραμιδόγατες και να ξανοιχτεί στην περιπέτεια.

Αλίμονο, όμως, δεν έχει τα προσόντα.

Ο σκύλος, ονόματι Ραούλ, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής επιχείρησε έναν σάλτο από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου και προσγειώθηκε στα κεραμίδια του νεοκλασικού που βλέπετε στις φωτογραφίες. Και εγκλωβίστηκε εκεί. Ευτυχώς δεν είχαν ξεπορτίσει όλοι οι ένοικοι του τριώροφου και έτσι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα που υπηρετούν στο Σώμα αμέσως ανέβηκαν με σκάλα στον πρώτο όροφο της κατοικίας και καλόπιασαν το φιλικότατο και πολύ συνεργάσιμο ζώο, που είχε εμφανώς τρομάξει, με αποτέλεσμα να βρεθεί από τα κεραμίδια στην αγκαλιά τους. Ο εξαιρετικός τους χειρισμός οδήγησε τελικά στη διάσωση του ζώου με ηρεμία και μέσα μόλις σε ένα εικοσάλεπτο, από την ώρα που προσέγγισαν το ζώο και κατόρθωσαν να το κατεβάσουν από τα κεραμίδια.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι διασώστες τοποθέτησαν το ζώο μέσα σε μια γλίστρα και το κατέβασαν με ασφάλεια στην αγκαλιά των δικών του, που εν τω μεταξύ είχαν καταφθάσει. Αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και παρακολουθούσε τη διάσωση του απρόσεκτου σκύλου.

Η περιπέτεια του Ραούλ είχε αίσιο τέλος. Κάτι μας λέει ότι δεν θα επιχειρήσει να κάνει τον «κεραμιδόσκυλο» ξανά...

Γαλανιάδη Εύα
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σκύλος... προσγειώθηκε σε σκεπή στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.