Σκουρλέτης: Το φθινόπωρο του 2019 οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Σκουρλέτης: Το φθινόπωρο του 2019 οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Ιανουάριος 23, 2018 - 12:02
0 σχόλια

Το φθινόπωρο του 2019 θα διεξαχθούν οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές, όπως προανήγγειλε σήμερα από τον Real FM ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης, κάνοντας γνωστό ότι η σχετική ρύθμιση για μεταφορά των εκλογών θα περιλαμβάνεται σε επικείμενη νομοθετική ρύθμιση για τον νέο «Καλλικράτη».

Ο κ. Σκουρλέτης καυτηρίασε τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επισημαίνοντας ότι «ο κ. Καμμένος εκφράζει τη θέση του κόμματος του, όχι την κυβερνητική θέση. Δεν υπάρχει διγλωσσία, δεν έχει αμφισβητήσει ο κ. Καμμένος ότι η κυβέρνηση πηγαίνει με αυτή τη θέση, απλώς διαφωνεί».

Παράλληλα, αναφερόμενος στους ΑΝΕΛ πρόσθεσε ότι «είναι σοβαρό θέμα και θα έλεγα στην πλευρά των ΑΝΕΛ, παρόλο που σέβομαι τη διαφορετική τους άποψη με την οποία διαφωνώ, να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους, διότι καμιά φορά δημιουργείται μια τέτοια δυναμική, η οποία υπονομεύει μια πραγματικά εθνική προσπάθεια που γίνεται τώρα».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.