Σκουπίδια: Το.. μπαλάκι της προσωρινής διαχείρισης στους Δημάρχους (video)

Σκουπίδια: Το.. μπαλάκι της προσωρινής διαχείρισης στους Δημάρχους (video)

Ιούλιος 26, 2011 - 23:33
1 σχόλια

- Νίπτει τας χείρας της η Περιφέρεια και… εγκαλεί τους αντιδρούντες στον δεματοποιητή, Δημάρχους!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Arcadia portal το Video  με τις δηλώσεις Τατούλη

  Έτοιμα στα τέλη Αυγούστου θα είναι τα περιβόητα πια τεύχη δημοπράτησης για το διεθνή διαγωνισμό ο οποίος είναι ουσιαστικά το πρώτο βήμα στην οριστική διαχείριση των απορριμμάτων. Αυτό είπε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σήμερα το μεσημέρι όταν ουσιαστικά ξεκαθάρισε στους Δημάρχους της Κορινθίας, νομός ο οποίος βρίσκεται σήμερα σε αδιέξοδο αναφορικά με τα σκουπίδια, πως σε αυτό το σημείο αρχίζει η ευθύνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ουσιαστικά λοιπόν η αρμοδιότητα της αιρετής αφορά

την οριστική λύση και διαχείριση των αποριμμάτων και όχι την προσωρινή. Η προσωρινή διαχείριση είναι ευθύνη των Δημάρχων και σ αυτό υπήρξε απόλυτα ξεκάθαρος ο περιφερειάρχης, λύνοντας μετά από μήνες τη σιωπή του για το θέμα των απορριμμάτων και ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι αντιδράσεις και τα λουκέτα στις χωματερές αφού η προθεσμία της 30η Ιούνη που είχε δοθεί στις περιοχές και τους κατοίκους έχει παρέλθει. Ο Περιφερειάρχης εγκάλεσε τους Δημάρχους της Κορινθίας αφού αυτός είναι ο μόνος νομός σε αδιέξοδο υπενθυμίζοντας τον δεματοποιητή και την λύση που έχει δώσει σε Λακωνία και Αργολίδα. Βέβαια ο Π. Τατούλης ξεπερνά τα όσα αναφέρονται για το δεματοποιητή στο Κρανίδι στο χώρο και του οποίου βρίσκονται σήμερα συγκεντρωμένα 6.000 δέματα!!!!
Ωστόσο εμφανίστηκε η συγκεκριμένη λύση ως μονόδρομος ετούτη τη ώρα αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτή δρομολογείται και για την Αρκαδία ξεπερνώντας ίσως και εδώ την κάθετη αντίρρηση του Δημάρχου της Πρωτευούσης Σμυρνιώτη!
Ακούστε τα όσα είπε  ο Περιφερειάρχης ο οποίος αναφέρθηκε και στην πιθανή μεταφορά των σκουπιδιών στην Γερμανία. Έχει ενδιαφέρον να ακούσετε τον.. χαρακτηρισμό στους Γερμανούς!

Video: 

youtube://v/x8vXWNPhfvc


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ποιός άλλος θα κατηγορηθεί για την ανεπάρκεια του Τατούλη;;;; Φανταστείτε ότι ο Πετράν δήλωνε και υπόδειγμα για την υπόλοιπη Ελλάδα!!!! Γεια σου ΠΑΣΟΚαρα με τις επιλογές σου!!!