Σ.Κούλης: "Οι πολιτικοί πρέπει να υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού" (Video)

Σ.Κούλης: "Οι πολιτικοί πρέπει να υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού" (Video)

Απρίλιος 29, 2012 - 09:28
3 σχόλια

Η συνέντευξη του υποψηφίου βουλευτή Αρκαδίας με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" Στάθη Κούλη στο Arcadiaportal.gr

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" του Πάνου Καμένου φέρνουν ένα διαφορετικό μήνυμα και για αυτό καθιερώθηκαν στη συνείδηση των πολιτών και έχουν διαρκή ανοδική πορεία. Έχουμε ξεκάθαρες απόψεις, με διαφορετική πολτιική και λέμε "όχι" στο μνημόνιο".

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο τέως δήμαρχος Λαγκαδίων και υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" Στάθης Κούλης.

Δείτε ακόμα τι απαντά στο ερώτημα αν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" αποτελούν κόμμα δυσαρέσκειας ή όντως έχουν διαφορετική πρόταση. Τι λέει για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών και πώς χαρακτηρίζει τις προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων και την μέχρι τώρα τακτική των κομμάτων. Ποια πιστεύει ότι πρέπει να είναι η σχέση πολίτη - πολιτικού, μία σχέση που από σχέση εξάρτησης όπως λέει πρέπει να γίνει πλέον σχέση εμπιστοσύνης και αυτό οφείλει πρώτα να το απαιτήσει ο ίδιος ο πολίτης.

Επισημαίνει πως αισθάνεται και αυτός προδομένος από τους πολιτικούς που μας εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο και σημειώνει πως παρέδωσαν αμαχητί τη χώρα στους ξένους για να έχουμε στην τσέπη λίγα ερυώ και ζητά από το λαό να τιμωρήσει τα κόμματα που μας έφεραν εδώ και ψήφισαν το μνημόνιο δίνοντας την ψήφο του στον Πάνο Καμένο και στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" για δυνατή και άξια εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο.

 

Video: 

youtube://v/-_pXzsVvcQs


3 Σχόλια

ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕΣ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ¨ Η ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΤΑΘΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΣΥΜΟ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ευκαιρία για βουλευτιλίκια τώρα, δεν καταλαβαίνεις...

Φιλαράκι Ανώνυμε Κυρ, 29 Απρ 2012 - 11:49, ξέρεις πώς τον λένε τον κολλητό του Χατζηαβάτη; Γκιοζάκο, ε γκιοζάκο, που βγήκες να πεις την π@π@ρ@ σου! Βγες πιες 'κανα καφεδάκι ρε μεγάλε, που είσαι στον υπολογιστή 12 παρά για να γράφεις μπαρούφες!