Σκότος και έρεβος στη μισή πλατεία Άρεως στην Τρίπολη (pics)

Σκότος και έρεβος στη μισή πλατεία Άρεως στην Τρίπολη (pics)

Νοέμβριος 13, 2017 - 10:37
2 σχόλια

...και στο βάθος αχνοφαίνεται ο Γέρος του Μοριά

Χειμώνιασε και νυχτώνει νωρίς. Αλλά υπάρχει λόγος να σκεπάζει το έρεβος τη μισή πλατεία Άρεως και τη μισή Τρίπολη;

Η μελαγχολία ταιριάζει στην ελληνική επαρχία, αλλά μπορούμε να χαρούμε την Κυριακάτικη μελαγχολία της δικής μας επαρχιακής πόλης σε φωτισμένους δρόμους και πλατείες.

Την Κυριακή το απόγευμα, λίγο μετά τις 18:00, περνώντας από την Άρεως, παρατηρήσαμε ότι η μισή πλατεία ήταν φωτισμένη. Η άλλη μισή, μαζί με τον Γέρο του Μοριά, ήταν στο σκοτάδι. Μια παρέα επισκεπτών που όλο και μεγάλωνε, καθώς είχαν ραντεβού για να πάρουν το τουριστικό λεωφορείο της επιστροφής, στέκονταν αμήχανοι στο φωτισμένο της μέρος και κοιτούσαν αυτό που δεν έβλεπαν: την υπόλοιπη μισή πλατεία και το Πάρκο των Φιλοδένδρων, θεοσκότεινο.

Να κάηκε η ασφάλεια; Πιθανόν.

Το πρόβλημα ασφαλώς εντοπίζεται σε ολόκληρη την πόλη. Οι δρόμοι υποφωτίζονται, κάποιοι δεν φωτίζονται καθόλου και η πόλη δίνει την εντύπωση ότι μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και επέστρεψε στον 19ο αιώνα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΕΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΟΣ, ΕΔΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ 50.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ !!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΧΘΕΣ 5 ΚΑΚΟΥΡΕΙΚΑ ΑΡΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ! ΟΧΙ ΕΝΑ ΒΕΤΟΥΛΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.