Σκόρερ ο Μπίσσιας στο ντέρμπι της Λακωνίας

Σκόρερ ο Μπίσσιας στο ντέρμπι της Λακωνίας

Δεκέμβριος 04, 2017 - 20:04
0 σχόλια

Με τον Γιώργο Μπίσσια να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Ολυμπιακός Γυθείου και Ένωση Πελλάνας μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι κορυφής της πρώτης κατηγορίας του Λακωνικού ποδοσφαίρου για την 8η αγωνιστική.

Ο Γιώργος Μπίσσιας με δικό του γκολ στο 85ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 για την Πελλάνα σε μια αναμέτρηση όπου με βάση την συνολική της εικόνα η ομάδα των Αρκάδων 7 Αρκάδων ποδοσφαιριστών άξιζε να φύγει με την νίκη από το Γύθειο παρά το γεγονός ότι ο βαθμός ήρθε με τον τρόπο αυτό.

Στο 32ο λεπτό ο Ηλίας Ανστασάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 για την Πελλάνα με τον Ολυμπιακό Γυθείου να απαντά και αυτός από το σημείο του πέναλτι με τον Πουλάκο να κάνει το 1-1 στο 37ο λεπτό και τον Τζερεμέ στο 81ο να κάνει την ανατροπή για το 2-1. 5’ λεπτά αργότερα όμως ο Σικαλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ για την Ένωση με τον Μπίσσια να πηδά πιο ψηλά απ’ όλους να πιάνει την κεφαλιά κάνοντας το τελικό 2-2.

Εκτός από τον «χρυσό» όπως αποδείχθηκε σκόρερ της Πελλάνας Γιώργο Μπίσσια στο βασικό σχήμα της Ένωσης αγωνίστηκαν και οι Δημητρέλης, Αντώνακας, Ζώης, Παναγιωτόπουλος και Κολλιόπουλος ενώ ο Δρόσος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 54ο λεπτό.

Στην βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας Λακωνίας στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ατρόμητος Συκεάς με 21 βαθμούς με τον Ολυμπιακό Γυθείου και την Ένωση Πελλάνας να ακολουθούν με 19 βαθμούς.

Ολυμπιακός Γυθείου: Σταματακος, Καρνιάτης, Αναστασακος, Λαμπροπουλος, Ρασσιάς, Τζερεμες, Καζαντζης, Λιγνός, Πλεμμένος, Πουλάκος, Τσίκαρης.

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Δημητρέλλης, Αντώνακας, Κατσιαφούρος, Ζωης, Παναγιωτόπουλος, Μπισσιας, Πιλιαφας, Γεωργαντας, Κολλιοπουλος, Σικαλοπουλος, Αναστασακος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.