Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση από τη συνέλευση της ΝΟΔΕ στην Τρίπολη (pics)

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση από τη συνέλευση της ΝΟΔΕ στην Τρίπολη (pics)

Μάιος 12, 2017 - 20:19
1 σχόλια

Η Νέα Δημοκρατία κινητοποιείται εν όψει της κατάθεσης προς ψήφιση στη Βουλή από την κυβέρνηση του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τα  μέτρα ύψους 4,5 δισ. ευρώ τα οποία επιβάλλει το κλείσιμο της αξιολόγησης. Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνονται νομαρχιακές συνελεύσεις σε όλους τους Νομούς της χώρας από τις 9 έως τις 15 Μαΐου.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη προσήλθαν σε συνέλευση τα μέλη της ΝΟΔΕ, υπό τη σκιά και των πρόσφατων εκλογών. Ανάμεσά τους, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος και η πολιτευτής Αρκαδίας κυρία Εύη Τατούλη. Πριν από τη συνέλευση πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου του προσκεκλημένου βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτή τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών κ. Χ. Μπουκώρου.

Κατ’ αρχάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Τίμος Κατσίπος καλωσόρισε τον προσκεκλημένο βουλευτή. «Με αφορμή το κλείσιμο της αξιολόγησης και το 4ο μνημόνιο, η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις για τα μέλη της», είπε. Στη συνέχεια, ο κ. Γ. Μαλτέζος, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, επεσήμανε ότι η ΝΔ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ώστε να ενοποιηθεί ο πολιτικός και ο κομματικός λόγος επειδή «η πορεία προβλέπεται δύσκολη για τη χώρα».

Ο κ. Μπουκώρος, λαμβάνοντας τον λόγο και αφού ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στο στεγνό από χρηματοδότηση και στυγνό σε φοροεπιβαρύνσεις τέταρτο μνημόνιο που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία σε μόνιμη βάση πλήττει τους εμπόρους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες και τους επιστήμονες. Στη συνέχεια, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού:

Ο ελληνικός λαός έπεσε θύμα εξαπάτησης.

Ακολούθως, ο βουλευτής Μαγνησίας επεσήμανε ότι μέτρα ύψους 650 εκατ. Ευρώ θα ληφθούν για τη διετία 2017-2018, ενώ συνολικά το κόστος ανέρχεται σε 4,5 δισ. ευρώ, παρ’ όλο που η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί μέτρα ανακούφισης 12 δισ. ευρώ.

Η κυβέρνηση λατρεύει τους φόρους.

Ο κ. Μπουκώρος χαρακτήρισε τα αντίμετρα τα οποία προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση ως ακόμα μία οργανωμένη εξαπάτηση του ελληνικού λαού και εξήγησε ότι για αυτόν τον λόγο η ΝΔ δεν τα στηρίζει.

Ο ελληνικός λαός έχει την ατυχία να τον κυβερνά αυτή η κυβέρνηση.

Τέλος, ο κ. Μπουκώρος εκτίμησε ότι η μη ανάπτυξη της χώρας στοίχησε 27 δισ. ευρώ και ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΖΑΝΕΛ είναι προσκολλημένη στην εξουσία για την εξουσία.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, προσήλθαν τα μέλη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας για τη συνέλευση, η πόρτα της οποίας ήταν  κλειστή για τους δημοσιογράφους, κάτι που σχολίασε ο πρώην υπουγός:

«Εδώ οι Εξεταστικές είναι ανοιχτές, στη συνέλευση μας πείραξαν οι δημοσιογράφοι;», είπε ο κ. Λυκουρέντζος για να απαντήσει ο κ. Κατσίπος: «Εδώ τα πράγματα ίσως είναι πιο βαριά»…

 

Ε.Γ. 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

1.Βλέπω ότι ολοκληρώθηκε η κατάληψη του εργατικού κάντρου από Ν.Δ., 2. Αφού θα εφαρμόσετε όλα τα μνημόνια τι φωνάζετε; <<Βάστα Γερούν>> το ξεχάσατε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.