Σκληρή απάντηση Τατούλη στον Νίκα: Δεν συμμετέχω σε πολιτικές ντροπής (vid)

Σκληρή απάντηση Τατούλη στον Νίκα: Δεν συμμετέχω σε πολιτικές ντροπής (vid)

Νοέμβριος 30, 2018 - 11:48
9 σχόλια

Μια εκδήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το οποίο παραχωρήθηκε στη Διαχειριστική Αρχή για τις εργασίες της ετήσιας αξιολόγησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου και την προβολή των έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ στάθηκε αφορμή για μια «κόντρα» την οποία προκάλεσε ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία Παναγιώτης Νίκας με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας έγινε ανάρτηση στην οποία η εκδήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το μεγάλο αυτό γεγονός, που αναδεικνύει και την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χαρακτηρίζεται «προεκλογική φιέστα» του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Καλαμάτας ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα της Διαχειριστικής Αρχής και παραχώρησε το Δημοτικό Μέγαρο Χορού για τις εργασίες της ετήσιας αξιολόγησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου και την προβολή των έργων που χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε.

»Όμως, η διοργάνωση προεκλογικής φιέστας από τον κ. Τατούλη στο Δημοτικό Μέγαρο Χορού, πέρα από το προφανές πως είναι εκτός των όρων παραχώρησης του χώρου από το Δήμο, αποτελεί και ως ενέργεια και ως συμπεριφορά, προσβολή για το Δήμο, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, που θα ενημερωθεί σχετικώς. Για αυτό και η Δημοτική αρχή δεν μετέχει στην εκδήλωση-προεκλογική φιέστα».

Ο κ. Τατούλης δεν άφησε την πρόκληση αναπάντητη. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, μιλώντας στην τηλεόραση «Μεσόγειος», αναφέρθηκε τόσο στον χαρακτηρισμό της εκδήλωσης ως πολιτικής φιέστας από τον κ. Νίκα αλλά και στην «αποστασία» των «γαλάζιων» πρώην στελεχών της παράταξής του.

Κατ' αρχάς, απαντώντας στον κ. Νίκα για την πολιτική φιέστα της εκδήλωσης, είπε: «Έχω πάρει εντολές από τους πολίτες και είμαι υποχρεωμένος από το ήθος μου να υλοποιώ, μέχρι τελευταία στιγμή, τις αποφάσεις που έχουμε πάρει μαζί με τους πολίτες. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που υπαινίχθηκε ο δήμαρχος».

Ο καθένας πρέπει να κρατήσει στο ύψος του τον θεσμό που υπηρετεί. Ο καθένας να κρατήσει το κύρος του θεσμού. Τέτοιες απόψεις συνδέονται με ακραίες πολιτικές συμπεριφορές.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας ενδεχομένως παρασύρθηκε από κάποιους και επέδειξε αυτή τη συμπεριφορά:

«Κάποιοι υπέβαλαν στον δήμαρχο αυτή τη συμπεριφορά. Πολλά πρόσωπα παρασύρονται πολύ εύκολα, όταν δεν υπάρχει η προσωπική εμπειρία, από τους κοντινούς τους ή τους μακρινούς τους που θέλουν να συντηρούν ένα ταραγμένο τοπίο που δεν έχει καμία σχέση ούτε με την Καλαμάτα ούτε με τη Μεσσηνία ούτε με την Πελοπόννησο».

Σε πολιτικές ντροπής δεν συμμετέχω. Σήμερα, δεν μπορώ να κατανοήσω ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα, ή πολιτικά πρόσωπα εντός εισαγωγικών, που αντιλαμβάνονται ότι η θέση τους ή ο στόχος τους, έχει να κάνει με στιγμές αποστασίας.

«Πολύ γρήγορα, είμαι σίγουρος ότι ο κ. δήμαρχος θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη όχι από εμένα, αλλά από τους πολίτες», εκτίμησε, τέλος, ο κ. Τατούλης.
 

Video: 

Ο Π. Τατούλης για Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, για Νίκα & "αποστάτες"


9 Σχόλια

Αρκετά χρησιμοποίησες τη Νέα Δημοκρατία για προσωπικούς λόγους. Έξω από την παράταξη κι εσύ και η κόρη σου. Πίσω στο ΜΛ-ΚΚΕ που αρχικά ανήκες ή στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο χρησιμοποίησες λίγο παλαιότερα για να εκλεγείς Περιφερειάρχης.

Μαύρο στο αίσχος του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη με τη διαπιστωμένη νοθεία. Ποιος φέρελπις νεολαίος διαγράφηκε από τον Μητσοτάκη για τη συμμετοχή του σε αυτή τη διαδικασία με καταγωγή από την Μεσσηνία και την Καλαμάτα?

Μαζί σου Πέτρο για την καινούργια θητεία, κόντρα στους μπαρμπα-καναλάρχες, τις κομπλεξικές σιτεμένες "συνεργαζόμενες δημοσιογράφυς" και τους κομμουνιστοσυνδικαλισταράδες δημοσίους υπαλλήλους. Πάμε γερά και μη μασάς! Δική μας και πάλι η Περιφέρεια, αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς και μερικές!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ,ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΙΝ .

Ο Πετρος Σκεφτεται τα ποσοστα που θα παρει στην Μεσσηνια που ειναι και ο μεγαλυτερος νομος σε πληθυσμο ,και τον κοβει κρυος Ιδρωτας

Κάποιοι-κάποιοι φτύνουν εκεί που σε λίγο θα γλύφουν και θα παρακαλάνε, κρίμα να πέφτουν τόσο χαμηλά! Πέτρο προχώρα η Πελοπόννησος μαζί σου....., Όσο για τον κ.κ. Κούλη και τους ακόλουθους του, όταν χάσουν τις εκλογές (από την πολύ τους εξυπνάδα) θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ......

Στις εκλογες του 2014 ο γυρολογος Βουδουρης την πρωτη κυριακη πηρε 57 χιλιαδες ψηφους,την Δευτερη κυριακη πηρε 125 χιλιαδες ψηφους.Αυτο για να μην ξεχναμε οτι ο λαος της πελοπονησου δεν θελει τον Πετρο.Εχει να παθει τραμπακουλο τον Μαη ,μεχρι και μεσα στην τριπολη θα ΠΑΤΩΣΕΙ.Τερμα τα χτυπηματα με δυναμη στην πλατη,και παιρνουμε ψηφους

Όσο αυλομάνησε αυλομανησε η τατουλοπαρεα, σε λίγους μήνες θα ειναι ενα ασχημο παρελθον.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.