Σκληρή ανακοίνωση πολιτευτή των ΑΝΕΛ κατά του δημάρχου Γορτυνίας

Σκληρή ανακοίνωση πολιτευτή των ΑΝΕΛ κατά του δημάρχου Γορτυνίας

Μάρτιος 24, 2017 - 19:34
7 σχόλια

Για άλλη μια φορά φαίνεται πως η πολιτική που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή Γορτυνίας είναι καταστρεπτική για την ίδια την περιοχή ενώ υποβαθμίζει τη νοημοσύνη των δημοτών της. Ενώ λοιπόν προ 10ημέρου διαβάσαμε ένα πομπώδες δελτίο τύπου με βολές έναντι δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης σήμερα αδυνατεί να μας ενημερώσει για τις καταδικαστικές αποφάσεις της δικαιοσύνης έναντι του Δημάρχου Γιάννη Γιαννόπουλου.

Μάλλον θεωρεί ότι η πληροφόρηση που θα πρέπει να λαμβάνουν οι Γορτύνιοι θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη και άκρως επιλεκτική. Ο κ. Γιαννόπουλος ο οποίος το 2010 στηρίχθηκε από τους Οικολόγους Πράσινους φέρεται πως καταδικάστηκε - για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το Δεκέμβριο του περασμένου έτους για υπόθεση παράνομης χωματερής στα Τρόπαια ενώ η δεύτερη για ρύπανση του περιβάλλοντος) για ρύπανση του περιβάλλοντος ασκώντας έφεση. Θυμίζω πως η πρώτη ποινή έγινε γνωστή κατόπιν ανάρτησής μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το Δήμαρχο ουσιαστικά να εξαναγκάζεται να απαντήσει σε ιστοσελίδες του Νομού. Ο Δήμαρχος Γορτυνίας ο οποίος βρίσκεται στο δημαρχιακό θώκο ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ θεωρεί πως η ευθύνη για την αδυναμία επίλυσης του ζητήματος των σκουπιδιών βαρύνει τους προκατόχους του και όχι τον ίδιο.

Δεν τον αδικώ αφού ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προφανώς να έχει μπολιαστεί με την λογική της ώρας ΠΑΣΟΚ ενώ πιθανώς έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία του σπεύδε βραδέως. Μάλιστα η αναποτελεσματικότητα και η αναβλητικότητα που τον διακρίνει οδήγησε πρόεδρο πολιτιστικού συλλόγου να τον χαρακτηρίσει ως τον "αόρατο δήμαρχο που διοικεί". Είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικό η Γορτυνία να αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα που άπτεται και θεμάτων δημόσιας υγείας και ο κ. Γιαννόπουλος να μη μετέχει -έστω και για το θεά Αθήναι- σε σχετικές συσκέψεις που πραγματοποιούνται. Στις 21 Μαρτίου, όπως διαβάζουμε στα τοπικά ειδησεογραφικά ιστολόγια έλαβε χώρα συνάντηση εργασίας Δημάρχων στο μακρινό (!!!!!!!!) Άστρος Κυνουρίας -με θέμα τη διαχείριση των σκουπιδιών- όπου σωστά μαντέψατε έλαμψε δια της απουσίας του ο αόρατος δήμαρχος ο οποίος δεν έδωσε το παρόν ούτε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΦΟΣΔΑ στον ακόμα πιο μακρινό προορισμό της Τρίπολης. Και αυτή τη φορά όμως τον δικαιολογήσω διότι ενδεχομένως να ήταν με άδεια η ειδική του σύμβουλος η οποία και συχνά οδηγεί την BMW του Δημάρχου. Καλώ για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο Γορτυνίας να παραιτηθεί, διότι βλέπει την εκτέλεση των καθηκόντων του ως πάρεργο και αγγαρεία.

Η Γορτυνία δε μπορεί να διοικείται εξ΄ αποστάσεως και με τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Αργύριος Ασημακόπουλος Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Αρκαδίας


7 Σχόλια

Γελάει όλη η Γορτυνία με το Δήμαρχο, άφαντος τον ανεβάζουν άφαντο τον κατεβάζουν

Σε λίγο Θα κάνει πάλι δηλώσεις για να μας πει ότι δεν φταίει ι ο ίδιος και η παράταξη του αλλά οι προηγούμενοι. Τοχου με δει το έργο σε επανάληψη. Η Γορτυνία δεν έχει ανάγκη από δηλώσεις αλλά από έργα. Αν δεν μπορείς Δημαρχε άδειασε μας τη γωνιά. Καλά στα λέει ο Ασημακοπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.