Skiritida run #3: Στις 2 Ιουνίου τρέχουμε στην Αρκαδία!

Skiritida run #3: Στις 2 Ιουνίου τρέχουμε στην Αρκαδία!

Απρίλιος 09, 2018 - 18:09
3 σχόλια

Η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα ανακοινώνει το 3ο “Skiritida Run” το οποίο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018, στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας. Η τρίτη διοργάνωση του αγώνα έρχεται με όνειρα και φιλοδοξίες για να μαγέψει συμμετέχοντες δρομείς και επισκέπτες, με σημαντική κληρονομιά τις δύο επιτυχημένες πρώτες διοργανώσεις!

Το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας έχει ως στόχο να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά να ταξιδέψει και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, το όνομα της Πελοποννήσου.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο μαγευτικό θέατρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το “Skiritida Run” θα ολοκληρωθεί με μία μοναδική συναυλία…


3 Σχόλια

Άποψή μου είναι ότι αυτό δεν έχει σχέση μετα πολιτιστικά.Μάλλον γουρνοπανήγυρο μου μοιάζει περισσότερο.

Μερικές παροοιμίες για τον κ. 20.00: Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα κόλλαγε όλη η χώρα. [Ελληνική] Η ζήλια χτυπά τους άλλους κι αυτή τραυματίζεται μόνη της. [Ελληνική] Κάλλιο να σε ζηλεύουν ε παρά να σε λυπούνται. [Ελληνική] Ο ζηλιάρης αδυνατίζει, γιατί ο γείτονάς του είναι παχύς. [Ελληνική]

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.