Σκέψεις της ΕΟΚ για διεθνείς αγώνες μπάσκετ στην Μεγαλόπολη

Σκέψεις της ΕΟΚ για διεθνείς αγώνες μπάσκετ στην Μεγαλόπολη

Οκτώβριος 09, 2018 - 20:39
0 σχόλια

Η ετήσια γιορτή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Μεγαλόπολη την προηγούμενη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου είναι σίγουρο πως αποτέλεσε μια μεγάλη γιορτή του Ενωσιακού μας μπάσκετ.

Η παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου αλλά και του ομοσπονδιακού μας προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου έδωσαν την δική τους ξεχωριστή αίγλη σε μια βραδιά τιμής για την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ωστόσο εκτός από τις βραβεύσεις και την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος προέκυψαν και οι ειδήσεις που έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία για την περιοχή μας και πιο συγκεκριμένα για την Μεγαλόπολη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της βραδιάς έχουν να κάνουν με την σκέψη που πλέον αρχίζει και μπαίνει σιγά, σιγά σε εφαρμογή να πραγματοποιηθούν στην Μεγαλόπολη και στο κλειστό της γυμναστήριο διεθνείς αγώνες μπάσκετ Εθνικών ομάδων με τις ευλογίες του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Η Μεγαλόπολη έχει φιλοξενήσει στο πρόσφατο παρελθόν διεθνείς αγώνες αλλά για το βόλεϊ γυναικών και την Εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχοντας αφήσει οργανωτικά πολύ καλές εντυπώσεις.

Πλέον είναι πολύ πιθανό η Μεγαλόπολη να φιλοξενήσει και διεθνείς αγώνες μπάσκετ πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει ξανά στην περιοχή μας και ασφαλώς θα είναι ένα πρωτότυπο τεστ για το μπάσκετ της περιφέρειάς μας.

Ασφαλώς κάτι τέτοιο αποτελεί μια σπουδαία απόφαση με σημαντικές προεκτάσεις τόσο για το μπάσκετ της περιοχή μας όσο ασφαλώς και για την τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης και των γύρω πόλεων όπως η Τρίπολη, η Καλαμάτα ακόμα και η Σπάρτη.

Ευχή όλων είναι να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και να δούμε Εθνική μας ομάδα μπάσκετ είτε σε Άνδρες, είτε σε Νέους είτε σε Γυναίκες να αγωνίζεται στην Αρκαδία με την Μεγαλόπολη να είναι αρκετά κοντά σε ένα τέτοιο γεγονός.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.