Σκέψεις για έναν όμιλο στην Β' Αρκαδίας

Σκέψεις για έναν όμιλο στην Β' Αρκαδίας

Ιούνιος 26, 2018 - 13:42
1 σχόλια

Ένα από τα ''καυτά'' θέματα που απασχόλησαν και στην Γενική Συνέλευση της Β' Αρκαδίας ήταν το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας με τα γνωστά προβλήματα που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία αυτή.

Όπως προέκυψε από την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 25 Ιουνίου αλλά και κατόπιν προτάσεων σωματείων υπάρχει πλέον η σκέψη το νέο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας να πραγματοποιηθεί σε έναν όμιλο.

Την περσινή σεζόν διεξήχθη σε δύο ομίλους των τριών γύρων και αμέσως μετά οι δύο πρώτες ομάδες από τον κάθε όμιλο μπήκαν στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και τον Νικηταρά Δολιανών να παίρνουν την άνοδο.

Το θέμα της Β' Αρκαδίας αναμένεται να απασχολήσει και το επόμενο διάστημα με την ΕΠΣ Αρκαδίας σε συνεργασία με τα σωματεία να αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση με το θέμα όμως του ενός ομίλου να μπαίνει πια ξεκάθαρα στο τραπέζι.

Είναι βέβαιο ότι θα τρέξουν εξελίξεις στον καταρτισμό του νέου πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας και μεγάλο ρόλο θα παίξει το πόσες θα είναι τελικά οι ομάδες που θα λάβουν συμμετοχή.

Οι 11 ομάδες της Β' Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019

Παγγορτυνιακός, Κανδήλα, Ελπίδα, Νεστάνη, Κορύθιο, Πανιώνιος Μεγαλόπολης Δημητσάνα, ΑΕ Μαρίου, Ηρακλής, Φορτούνα, Αχιλλέας.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αυτοί που διέλυσαν τον Παναρκαδικό διέλυσαν και το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.Τους ξέρερε?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.