«Ας σκεφτούμε ΓΥΑΛΙγο την ανακύκλωση» στην Τρίπολη (vid)

«Ας σκεφτούμε ΓΥΑΛΙγο την ανακύκλωση» στην Τρίπολη (vid)

Σεπτέμβριος 02, 2015 - 15:01
0 σχόλια

Τη νέα καμπάνια για το γυαλί επικοινώνησε στις επιχειρήσεις του Δήμου Τρίπολης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ηλίας Τότσης  την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου μαζί με υπαλλήλους της Ελληνικής Εταιρίας Ανακύκλωσης και του Δήμου, διανέμοντας ειδικές τσάντες στις οποίες θα ανακυκλώνονται οι γυάλινες συσκευασίες.

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ΕΕΑΑ σχεδίασε το νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης γυαλιού, με σκοπό την αξιοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων ποσοτήτων δημοτικών αποβλήτων γυάλινης συσκευασίας, οι οποίες χωρίς τη συλλογή σε χωριστό ρεύμα καταλήγουν στα κοινά απορρίμματα.

Η διαδικασία έχει ξεκινήσει περίπου εδώ και έναν μήνα, από όταν έγινε και η τοποθέτηση των ειδικών κωδώνων συλλογής γυάλινων συσκευασιών, σε σημεία της Τρίπολης.

Να αναφέρουμε ότι στις καμπάνες αυτές συλλέγονται μόνο γυάλινες συσκευασίες.

Όπως ανέφερε και ο κ. Τότσης, όσα πιο πολλά είδη απορριμμάτων αξιοποιούνται τόσο μικρότερος είναι ο όγκος των απορριμμάτων και το κόστος μεταφοράς τους, αλλά και διαχείρισής τους.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr «Ας σκεφτούμε ΓΥΑΛΙγο την ανακύκλωση» στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.