Σκαντζός: Ο κ. Τατούλης πρέπει να μάθει να χάνει

Σκαντζός: Ο κ. Τατούλης πρέπει να μάθει να χάνει

Σεπτέμβριος 25, 2019 - 20:08
0 σχόλια

«Δεν ήμουν ποτέ εναντίον της ΣΔΙΤ»

Κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του ΠεΣυ με θέμα τις απαλλοτριώσεις την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του ΠεΣυ Μανώλης Σκαντζός είπε ότι ουδέποτε τάχθηκε εναντίον της ΣΔΙΤ:

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ κατά της ΣΔΙΤ. Βασική αρχή του αγώνα, ήταν να κλείσουν οι χωματερές στην Πελοπόννησο. Και λέω αυτός ήταν ο στόχος. Στη ζωή μου και στην πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να κερδίζω και να χάνω. Αγαπητοί μου, χάσαμε τον Μάιο! Δεν μπορούμε α λα καρτ να χρησιμοποιούμε τη δημοκρατία και τη δημοκρατική διαδικασία. Χάσαμε, εγώ αποδέχτηκα την ήττα και λέω, να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο. Έτσι, συντάχθηκα με την πλειοψηφία των Πελοποννησίων και στις εκλογές αυτές, ελάχιστοι ήταν κατά του έργου της ΣΔΙΤ!

Τάχθηκα στην πλειοψηφία και βοηθάω να μπορούμε να κερδίσουμε κάτι.  Εγώ έμαθα να χάνω. Σύντομα ο κ. Τατούλης πρέπει να μάθει να χάνει, διότι τις εκλογές τις έχασε...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.