Σκαντζός: Μόνο ο δικός μας Δήμος νίκησε τον Τατούλη

Σκαντζός: Μόνο ο δικός μας Δήμος νίκησε τον Τατούλη

Δεκέμβριος 17, 2018 - 19:17
2 σχόλια

Με αφορμή την συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας για την «Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα, έγκριση διενέργειας και την έγκριση ανάθεσης της παροχής υπηρεσιών, για την συλλογή και την μεταφορά στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών, μέσω δημοσίων συμβάσεων» ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Σκαντζός αναφέρθηκε στην διαχείριση των απορριμμάτων και στις προσπάθειες που έχει κάνει ο δήμος για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων.

Το 2007 ήμουν αντιδήμαρχος με τον Δαλιάνη, τους είπα δεν τα κάνετε καλά, έφυγα. Άρα, δεν μπορείτε να πείτε σε μένα τι έκανα. Τους είπα άντε γεια, και το 2010 πήγαν και οι δύο σπίτι τους. Εγώ, όμως, είμαι εδώ και είμαι ακόμα ενεργός . Μας κατηγορεί ο Άγγελος από το 2008

Ο κ. Σκαντζός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους αγώνες που έκανε από την θέση του δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα απορρίμματα, αναφέροντας   ότι από το 2011 τότε ο περιφερειάρχης  Π. Τατούλης δεν τον άφηνε, προσπάθησε και κατάφερε να τον νικήσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τον νίκησα κι αυτόν, για τέσσερα χρόνια μας πολέμαγε, και κερδίσαμε, είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Πελοπόννησο που τον κερδίσαμε. Ένας μόνο Δήμος πήγε κόντρα στα σχέδια του Τατούλη για διαχείριση. Τον κερδίσαμε όμως

«Κατακτήσαμε πράγματα που δεν ήταν εύκολα για κανέναν. Παλέψαμε και κερδίσαμε. Δεν υποταχθήκαμε σε κανέναν Τατούλη», είπε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν αναφέροντας ότι ο κράτος πρεπε να σπρώξει και τους άλλους Δήμους να προχωρήσουν σε αυτή τη διαχείριση. Έπειτα απεθυνόμενος στον Γιώργο Καμπύλη, τόνισε:

Θα έπρεπε να σκεφτείς λογικά, γιατί διεκδικείς να είσαι δήμαρχος αύριο. Σε πέντε μήνες αν θεωρείς ότι πρέπει να κάνουμε πάλι διαγωνισμό, σκέφτεσαι ως άνθρωπος που αδικεί τον Δήμο. Δεν σκέφτεσαι τον Δήμο.

Πηγή: .astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Σιγά τα αίματα. Ο Σκαντζός νομίζει ότι ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου και έχει ξεχάσει ότι ήταν υπέρ του δεματοποιητή που ήθελε να φέρει Τατούλης στον Τάνο. Ανέβηκε στα κεραμίδια και νιαουρίζει από τότε που ο Πετράν τον άδειασε στις εκλογές του 2014 και δεν τον έκανε Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας αφού προτίμησε τον Γιαννακούρα. Στο τέλος βέβαια θα αναγκαστεί κι αυτός και ο Μαντάς να γλύφουν τον Τατούλη και θα αποδεχθούν τη λύση της ΤΕΡΝΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.