Σκακιστικοί αγώνες στην Τρίπολη

Σκακιστικοί αγώνες στην Τρίπολη

Απρίλιος 21, 2017 - 19:44
0 σχόλια

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο ΦΟΤ με τη Σκακιστική Ομάδα και με τη βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει αναλάβει τη διοργάνωση των αγώνων για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα
των Προκριματικών Ομαδικών Αγώνων (Π.Ο.Α.) Α’ Εθνικής για το 2017.Οι αγώνες θα γίνουν στον ίδιο χώρο με πέρυσι από Παρασκευή 21 ως Κυριακή 23/4/2017.

Οι αγώνες αυτοί αφορούν σκακιστικούς αγώνες ομάδων από όλες τις πόλεις της Πελοποννήσου (πλην της περιφέρειας των Πατρών). 
Το τριήμερο 21 έως 23 Απριλίου θα έρθουν στην Τρίπολη περίπου 150 σκακιστές από την Καλαμάτα-Μεσσήνη, Κόρινθο, Άργος, Ναύπλιο, Κρανίδι, Φιλιατρά, Σπάρτη, Άστρος, Πύργο και Μελίσσι Κορινθίας για να αγωνιστούν μεταξύ τους σε 5 αγώνες.

Η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια θα λάβει την πρόκριση προκειμένου να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική Κατηγορία.
Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με δεκαμελή σύνθεση και το σκορ της συνάντησης προκύπτει από το άθροισμα των πόντων του αποτελέσματος σε κάθε σκακιέρα (δηλαδή: νίκη=1 βαθμός, ισοπαλία= 0.5 και ήττα=0). 
Κάθε ομάδα μπορεί να αγωνιστεί μόνο με παίκτες που ήδη διαθέτουν αγωνιστικό δελτίο σε αυτήν.

Την φιλοξενία των αθλητών αναλαμβάνουν τα ξενοδοχεία Tripoli City (που είναι και το ξενοδοχείο των αγώνων,tripolicityhotel.com) και το ξενοδοχείο Hotel Αρκαδία (hotelarcadia.gr).  

Η  σκακιστική ομάδα Τρίπολης έχει στόχο την εκμάθηση και διάδοση του αθλήματος στην πόλη μας και το προσπαθεί μέσα από τα μαθήματα -προπονήσεις που κάνει στον χώρο του Φ.Ο.Τ αλλά και από φιλοξενία αγώνων τέτοιου επιπέδου στην πόλη μας.Όποιος επιθυμεί να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα: 6972237876 Κουτουζώφ Ιωάννης και κ. Βλαχάκη 6948828891.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.