Σκάει «βόμβα» στην Α' Αρκαδίας

Σκάει «βόμβα» στην Α' Αρκαδίας

Αύγουστος 16, 2018 - 21:11
3 σχόλια

Το εφετινό καλοκαίρι είναι σίγουρα το πιο θερμό μεταγραφικά των τελευταίων ετών αναφορικά με το τοπικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα με το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Το επίπεδο δείχνει να ανεβαίνει με βάση τις κινήσεις που έχουν γίνει η και που θα γίνουν το επόμενο διάστημα και όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως η φετινή 'Α Αρκαδίας θα είναι ίσως το καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων στον νομό μας.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr ομάδα της Α' Αρκαδίας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστή υψηλών παραστάσεων που έχει αγωνιστεί για σειρά ετών στις κορυφαίες κατηγορίες της χώρας μας το όνομα του οποίου θα προκαλέσει εντύπωση για τα τοπικά ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Μάλιστα δεν αποκαλείται ακόμα και εντός των επόμενων ωρών να υπάρχει συμφωνία καθώς οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα και μένει να δούμε αν τελικά γίνει το πολύκροτο "μπαμ" .

Μείνετε συντονισμένοι στο ArcadiaPortal.gr γιατί σκάει "βόμβα" στην Α' Αρκαδίας...

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Στο λεβιδι παντως δεν θα ειναι.....εκει νομοζουν οτι με π...δες βαφονται τ αυγα!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.