Σισσύτιο με.. τραχανά στην πλατεία Αγ. Βασιλείου (video)

Σισσύτιο με.. τραχανά στην πλατεία Αγ. Βασιλείου (video)

Οκτώβριος 19, 2011 - 11:46
2 σχόλια

Κατσαρόλα με τραχανά έκανε την εμφάνισή της λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί στην πλατεία Αγίου Βασιλείου! Στο σισσύτιο έσπευσαν πολλοί συμπολίτες για να.. ζεσταθούν αλλά και να χορτάσουν αφού όπως δήλωσαν πλέον ακόμα και τα προς το ζήν είναι ζητούμενα.

Το σισσύτιο διοργάνωσε το Εργατικό κέντρο Αρκαδίας στα πλαίσια της σημερινής πανελλαδικής απεργίας που πραγματοποιείται ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Το Εργατικό κέντρο πραγματοποίησε μαζί με την ΑΔΕΔΥ , τους εκπαιδευτικούς και τα σωματεία της Μεγαλόπολης ,συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην οποία μετείχε αρκετός κόσμος. Το μήνυμα ήταν για αγώνα ενώ ακολούθησε και πορεία στους δρόμους της Τρίπολης.

Video: 

youtube://v/p6Cs4-76XiE


2 Σχόλια

Τέτοιες πρωτοβουλίες από εδώ και πέρα πρέπει να γίνονται πιο συχνά. Μπράβο σε αυτούς που την σκεφτήκαν. Πρέπει από εδώ και πέρα να βοηθάμε ο ένας τον άλλο,δυστυχώς μείναμε μονοί μας με την Τρόικα. Υ.Γ Το να κλείνεις το μαγαζί και να λες απεργώ η να πηγαίνεις στην δουλειά σου να λες ότι απεργείς να βάζεις υπογραφές και να φεύγεις από της 9 το πρωί δεν είναι λύση.(Δημόσιο) ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Μπράβο!! Αλλά αυτό να το κάνουμε κι εκτός απεργιών. Υπάρχει κόσμος που πεινάει στην πόλη μας!Δεν έχω ακούσει να υπάρχουν συσσίτια για τον κόσμο στην Τρίπολη.Επίσης θα ήταν ωραίο να μοιράζαμε και συσκευασμένα τρόφιμα (μακαρόνια,λάδι,ρύζι,αυγά,κλπ) σε συνανθρώπους μας που πεινάνε!! Αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί και προσφέρουμε ο καθένας από λίγο, θα καταφέρουμε πολλά. Ο καθένας ας αγοράζει ότι μπορεί και να τα μοιράζουμε σε επιλεγμένα σημεία της Τρίπολης. Ας μαζευτούμε ρε παιδιά να κάνουμε κάτι!Ο κόσμος πεινάει κι ερχεται και κρύος χειμώνας (χωρίς πετρέλαιο). Να μην μπλέξουμε όμως με κομματικές βλακείες γιατί θα κάνουμε κακό μετά. Ας κάνουμε μια ομάδα ή έναν σύλλογο και να βοηθάμε κόσμο που πεινάει. Εγώ είμαι διατεθημένος, όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου. *Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά να κάνουμε κάτι ας ζητήσει το mail μου από το ARCADIA PORTAL. (ΥΓ: Αν είναι να μπουν στην μέση δήθεν σωτήρες πατριώτες που ανήκουν σε κάποιο κόμμα ας μην μπουν στον κόπο να με ενοχλήσουν) Ευχαριστώ,