Σιμιάδες: Μαντρί «έκρυβε» δενδρύλλια κάνναβης - Δύο συλλήψεις (pics)

Σιμιάδες: Μαντρί «έκρυβε» δενδρύλλια κάνναβης - Δύο συλλήψεις (pics)

Μάιος 15, 2019 - 10:18
1 σχόλια

Δενδρύλλια κάνναβης, εξοπλισμός και εγκατάσταση καλλιέργειας εντοπίστηκαν στο χωριό Σιμιάδες του Δήμου Τρίπολης από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πατέρας και γιος συνελήφθησαν επειδή καλλιεργούσαν κοντά σε στάνη περίπου 200 δενδρύλλια κάνναβης.

Ο εξοπλισμός κατασχέθηκε από την Αστυνομία.

Πατέρας και γιος θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθησαν, χθες (14.5.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 64 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (14.5.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν οι συλληφθέντες, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, ενενήντα (90) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -20- έως -40- εκατοστών περίπου.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε υπόγεια αποθήκη της οικίας των ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πενήντα ένα (51) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -10- έως -15- εκατοστών, καθώς και εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας (μηχανισμό και σωλήνες εξαερισμού, μετρητές θερμοκρασίας κ.α.).

Οι  συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.