Σήμερα στο Παράλιο Άστρος η αναγγελία βραβεύσεων των παραλιών της χώρας με τη Γαλάζια Σημαία

Σήμερα στο Παράλιο Άστρος η αναγγελία βραβεύσεων των παραλιών της χώρας με τη Γαλάζια Σημαία

Μάιος 09, 2018 - 11:40
0 σχόλια

Όλα τα φώτα σήμερα στρέφονται στη Βόρεια Κυνουρία και στο Παράλιο Άστρος, αφού στις 19:00 πραγματοποιείται στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» η σπουδαία εκδήλωση της βράβευσης των 700 ακτών και των περίπου 40 μαρινών με τη Γαλάζια Σημαία, το σύμβολο όχι μόνο της καθαριότητας των ακτών αλλά και της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η Βόρεια Κυνουρία αλλά και προσωπικά ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς εργάστηκαν εντατικά τα προηγούμενα τρία χρόνια ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και να πιστοποιηθούν οι τέσσερις παραλίες Καλλιστώ, Ξηροπήγαδο, Χερρονήσι και Ατσίγγανος αλλά πέτυχαν πολλά περισσότερα από αυτό, καθώς, όπως είχε ανακοινώσει πρώτα στο arcadiaportal.gr και στο astrosnews.gr:

«Εφέτος, όχι μόνο θα λάβουμε τη πιστοποίηση, αλλά στέφεται με επιτυχία και ένας άλλος στόχος. Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης έκανε δεκτή την πρότασή μας και έτσι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα γίνει αυτή η τελετή απονομής της Γαλάζιας Σημαίας σε παραλίες όλης της Ελλάδας, που είναι περίπου 700, και περίπου σε σαράντα μαρίνες στο νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, που είναι πια γνωστό σε όλη την Ελλάδα και που βρίσκεται στο κέντρο των τεσσάρων παραλιών».

Το Παράλιο Άστρος, λοιπόν, βάζει τα καλά του σήμερα και υποδέχεται μια σπουδαία διοργάνωση η οποία αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο και τους ανθρώπους της Βόρειας Κυνουρίας που εργάζονται εντατικά για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

(ΠΗΓΗ: astrosnews.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.