Σήμερα η προβολή ντοκιμαντέρ «Mystagogea» για την Αρκαδία

Σήμερα η προβολή ντοκιμαντέρ «Mystagogea» για την Αρκαδία

Ιούλιος 28, 2014 - 17:34
0 σχόλια

Το πρώτο ντοκιμαντέρ για την Αρκαδία, διεθνούς παράγωγης, που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί. Μια είδηση που πρέπει να μάθει κάθε Αρκάς, κάθε Έλληνας αλλά και κάθε άνθρωπος. Η DeepGreece.com και η Διεθνής Αρκαδική Εταιρεία παρουσιάζουν την Avant Première της ταινίας τεκμηρίωσης «Mystagogea» στο Παγκόσμιο Αρκαδικό Συνέδριο, που θα γίνει στην Τρίπολη τη Δευτέρα 28 Ιουλίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο.

Το ντοκιμαντέρ έχει στόχο να τεκμηριώσει για πρώτη φορά τη γένεση των σύγχρονων παγκόσμιων περιαστικών μύθων στην Αρκαδική μυθολογία.

Οι θρύλοι, οι μύθοι και οι θρησκευτικές δοξασίες του σύγχρονου δυτικού κόσμου, αντλούν σχεδόν στο σύνολό τους από την απέραντη μυθολογία της Αρκαδικής Γης. Η Αρχετυπική παρουσία των Αρκαδικών θεοτήτων και λατρευτικών τελετουργικών, είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για δεκάδες σύγχρονους Urban μύθους όσο και μια συγκλονιστικά μεγάλη σειρά κινηματογραφικών επιτυχιών...

Mystagogea... Η μεγαλύτερη Ιστορία που ειπώθηκε ποτέ..
Περίπου 2 χρόνια προετοιμασίας,
πάνω από 500 ήμερες ενασχόλησης,
60 ήμερες γυρίσματα,
πάνω από 3.000 χιλιόμετρα μέσα στη Αρκαδική γη,
πάνω από 2.500 ώρες στούντιο,
ατέλειωτες ώρες αγωνιάς, αϋπνίας, κούρασης, άλλα αστείρευτης δημιουργικότητας και ευρηματικότητας,
8.460 άτομα που το περίμεναν,
4- 5 καλοί φίλοι δίπλα μας,
3 ξεχωριστοί τύποι που το ονειρεύτηκαν το πίστεψαν και το υλοποίησαν,
1 ντοκιμαντέρ, που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί,
έτοιμο, για όλους εσάς!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.