Σήμερα το άναµµα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Τρίπολης

Σήμερα το άναµµα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Τρίπολης

Δεκέμβριος 08, 2016 - 10:31
0 σχόλια

Την Πέμπτη 8 ∆εκεµβρίου, στην πλατεία Πετρινού ο ∆ήµαρχος της πόλης και όλοι οι δηµότες ανάβουµε τα πολύχρωµα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Και φέτος τα παραµυθένια σπιτάκια του χριστουγεννιάτικου χωριού ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες τους σε µικρούς και µεγάλους. Ηθοποιοί, µουσικοί της δηµοτικής φιλαρµονικής, οι παιδικές χορωδίες του Ορφέα και της χορωδίας Τρίπολης, ζογκλέρ, νεράιδες, ο Σκρουτζ και το πνεύµα των Χριστουγέννων, όλοι µαζί συναντούν το αγαπηµένο συγκρότηµα των παιδιών, τους XANA ZOO, σε µια κεφάτη και γιορτινή παράσταση για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά.

Ο Άγιος Βασίλης, µε βοηθό του τον Δήµαρχο της Τρίπολης, µοιράζουν και φέτος χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις του Δήμου, εκδηλώσεις που αναβαθμίζουν τον τόπο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι περιμένει τον κόσμο να βρεθεί στον άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Πετρινού σήμερα στις 18:00.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.