Σημαντική συνάντηση Δραγασάκη - Τατούλη για την Περιφερειακή Τράπεζα Πελοποννήσου

Σημαντική συνάντηση Δραγασάκη - Τατούλη για την Περιφερειακή Τράπεζα Πελοποννήσου

Ιούλιος 12, 2018 - 19:45
8 σχόλια

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δραγασάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ίδρυση της Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου στο πρότυπο των Γερμανικών Ταμιευτηρίων Sparkassen. Η πλειοψηφία των μετοχών του περιφερειακού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος θα ανήκει στην περιφερειακή αρχή και στο μετοχικό του κεφάλαιο θα μπορούν να συμμετάσχουν άλλοι φορείς, νομικά και φυσικά πρόσωπα. Σκοπός της τράπεζας θα είναι η παροχή δανείων με κύριο στόχο την ενίσχυση των ΜμΕ και γενικότερα η περιφερειακή ανάπτυξη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενημέρωσε επίσης τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την Περιφέρεια Γκουϊζό (Guizhou) στην Κίνα, με στόχο τη δημιουργία ελληνοκινεζικού επιχειρηματικού κέντρου στην Τρίπολη.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας συνεχάρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις σημαντικές πρωτοβουλίες. Σε ότι αφορά ειδικότερα τη πρωτοβουλία για την ίδρυση του νέου περιφερειακού πιστωτικού ιδρύματος ο κ. Δραγασάκης δεσμεύτηκε να προχωρήσουν οι αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις.

.

Από το Γραφείο Τύπου

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

O επόπτης του Γιάνη που τον άφησε να κλείσει τις Τράπεζες φυλακίζοντας τις καταθέσεις, όσων πίστεψαν την παπάτζα τους, εγγυάται την Τραπεζική επέκταση από δευτεράντζες της αυτοϊκανοποιούμενης αυτοδιοίκησης!

Ο Πετράν έχει κάψει φλαντζα... Guizhou Province. Πληθυσμός 35 εκ., ΑΕΠ $200 δισ.. έκανε συμφωνία με τη Περιφέρεια Πελοποννήσου.. Όχι άλλο σανό.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ !!!! ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ......

Ο κ. Περιφερειάρχης μας μιλάει για Περιφερειακή Τράπεζα 15:34 και εσύ για το χλώριο. GOLDEN ALERT προς κ. Τατούλη : κ. Περιφερειάρχη κάνε ότι κάνεις μέσα στους επόμενους μήνες για να δούμε τί θα ψηφίσουμε και μάζεψε τα τσακάλια της διαδικτυακής επικοινωνίας. Προς Arcadiaportal : φτιάξτε δύο πλατφόρμες για μηνύματα. Μία για τους πολίτες και μία για τα κομματικά επιτελεία που θέλουν να βρίζονται μεταξύ τους. Αν υπάρχει κάποιος που πραγματικά νοιάζεται για τον κ. Τατούλη ας του δείξει παρακαλώ αυτό το μήνυμα, μήπως και απαλλαγώ από τις βδέλλες. (το άτομο που βρίζουν χωρίς λόγο ενάμιση μήνα)

Προφανως ο κ Τατουλης εκανε για περιφερειαρχης σε αλλη περιοχη με ανθρωπους με παιδεια .

Χρυσούλα 15:42 το μήνυμά μου ως 19:11 γράφτηκε για πολύ συγκεκριμένο λόγο και είχε πολύ συγκεκριμένο αποδέκτη. Με άλλα λόγια δεν είχες κανένα δικαίωμα να το αντι-σχολιάσεις. (το άτομο που υβρίζεται χωρίς λόγο ενάμιση μήνα από διάφορους, μεταξύ άλλων και από εσένα Χρυσούλα - είναι τόσο χαρακτηριστικός ο τρόπος που γράφεις : προτάσεις χωρίς ούτε ένα τόνο στις λέξεις)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.