Σημαντική δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου

Σημαντική δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου

Ιούλιος 26, 2017 - 19:00
0 σχόλια
Με επιστολή του,  ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου κ. Παναγιώτης Τσαγκούρης ευχαριστεί τον κ. Θεόδωρο Βράγκο για την προσφορά στο σχολείο τεσσάρων διαδραστικών πινάκων.Στην ευχαριστήρια επιστολή του αναφέρονται τα εξής:
 
"Αγαπητέ κ. Βράγκο.
 
Εκ μέρους της Σχολικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου, Μαθητές, Εκπαιδευτικοί, Γονείς & Κηδεμόνες και Σχολική Επιτροπή:
 
Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεάς σας για την κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου σε ηλεκτρονικό υλικό και μέσα διδασκαλίας (4 διαδραστικοί πίνακες).
 
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας  και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας.
 
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
 
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
 
Η οικογένεια του κ. Βράγκου στην εξοχική τους κατοικία στο Λεωνίδιο
Ο κ. Θεόδωρος Βράγκος ζει και εργάζεται στο Παρίσι, είναι πρόεδρος της εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας I-tracing και κάτοχος εξοχικής κατοικίας στο Λεωνίδιο.  Με την σύζυγο του Catherine και τις κόρες του Juliette και Marie περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στην περιοχή μας και με μεγάλη ευχαρίστηση έκαναν την δωρεά.
 
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Γρηγόρη Ντάσκα για το συνεχές έμπρακτο ενδιαφέρον του και την ουσιαστική στήριξη στη σχολική μας μονάδα". 
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ
Πηγή: leonidion.gr
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.