Σημαντικά έργα για την Αρκαδία με την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη

Σημαντικά έργα για την Αρκαδία με την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη

Μάιος 17, 2019 - 17:50
6 σχόλια

Η υλοποίηση σημαντικών έργων για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας δρομολογήθηκε μετά την υπογραφή τους από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. 

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπέγραψε τις συμβάσεις υλοποίησης των έργων «Εργασίες συντηρήσεων – αποκατάστασης τοπικών βλαβών σε τάπητες, πρανή και τεχνικά έργα για την οδική ασφάλεια κατά τμήματα στο εθνικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Αρκαδίας» και «Άρση επικινδυνότητας – συντήρηση της ΠΕΟ Τρίπολης – Μεγαλόπολης (περιοχή Μακρυσίου)» και τη δημοπράτηση των έργων «Αποκατάσταση βατότητας δρόμων που συμβάλλουν στην επαρχιακή οδό Άστρους – Λεωνιδίου (περιοχή Κορακοβουνίου)» και «Επένδυση τάφρων και τσιμεντοστρώσεις κόμβων στο επαρχιακό δίκτυο Π.Ε. Αρκαδίας».

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

Αυτοί που κάνουν τα έργα στο παρά ένα των εκλογών πετυχαίνουν μόνο να μας θυμίσουν ότι μπορούσαν να τα κάνουν οποτεδήποτε!

Ειστε αδαεις.....διαβαστε το φυλλαδιο να δειτε ποσα εργα εχουν γινει στα 4 χρονια....ειναι κουραστικο συνεχεια να λετε ψεμματα....ελεος πια.... Για αυτο θα φατε τα μουτρα σας... Η ελλαδα αλλαζει....δε χωρανε παλαιοκομματικες τακτικες....

Έργα της τελευταίας ώρας δείχνουν το ποιος είναι ο σκοπός του πητερ κ πόση εκτίμηση θρέφει για τον ψηφοφόρο του

Για να ωριμασει ενα εργο και να ξεκινησει να εκτελειται, στις μερες μας χρειαζεται πανω απλο εναμιση χρόνο. Ρωτατε να μαθαινετε πριν λετε μ@λ@κιες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.