Σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα εκτελούνται στον κάμπο του Λεωνιδίου (pics)

Σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα εκτελούνται στον κάμπο του Λεωνιδίου (pics)

Οκτώβριος 15, 2019 - 17:02
2 σχόλια

Σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα εκτελούνται αυτή την περίοδο στον κάμπο του Λεωνιδίου, ενώ στην επιτυχή και γρήγορη ολοκλήρωσή τους συμβάλλει και η παρατεταμένη καλοκαιρία. Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας βρίσκεται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, ενώ ο δήμαρχος Χαράλαμπος Λυσίκατος έχει πολλάκις αποδείξει ότι κάνει πράξη το δόγμα «καλύτερα πρόληψη παρά θεραπεία».

Οι φωτογραφίες, από τον προσωπικό λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του δημάρχου Νότιας Κυνουρίας, ο οποίος έδωσε το «παρών» στα έργα την Τ΄ριτη 15 Οκτωβρίου.

 


2 Σχόλια

Ισχύει οτι αντιδρχος Τριπολης ειπε στους τοπικούς προέδρους ότι δεν υπάρχουν χρήματα για το 2019 και πιθανόν ουτε για το 2020?? Ως τώρα είμασταν με το μέρος σας, όμως αν συνεχιστεί η καραμέλα του κ. Παυλή, θα μας βρείτε απεναντί σας κ Αντιδημαρχε. Δεν σας βγαλαμε να συνεχίσετε τη τεμπελίτιδα....Τα 2.000.000 που προτίθεστε να τα χρησιμοποιήσετε τότε? Πίσω από τους τοπικούς υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλύτερα τις "καταστάσεις"!!!

Φυσικά κ αξίζουν συγχαρητήρια στο δήμαρχο Λεωνιδίου και το προηγούμενο σχόλιο αφορα τα αντιπλημυρικά έργα στο δήμο Τρίπολης και εντος των πολύπαθων χωριών. Δεν μπορεί κανεις να υπιστηριζει οτι ο Δημος Τριπολης εχει ενα JCB και 3 φορτηγα και δεν μπιρούμε να κανουμε έργα. Εργολαβίες θα τα δώσετε τα 2 εκατομυρια που έχετε στα ταμεία κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ. Κάντε αυτό που πρέπει και όχι ότι σας λένε οι διοικητικοί σας. Θα σας κάψουν και εσας όπως τους προηγούμενους....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.