Σήκωσε και το διακλαδικό κύπελλο Ενόπλων Δυνάμεων η 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Σήκωσε και το διακλαδικό κύπελλο Ενόπλων Δυνάμεων η 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Ιούνιος 23, 2017 - 09:35
0 σχόλια

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αεροπορία η 124 ΠΒΕ πήρε και το διακλαδικό κύπελλο Ενόπλων Δυνάμεων επικρατώντας του Ναυτικού με σκορ 7-3 στην παράταση (3-3 κανονικός αγώνας) κλείνοντας την εφετινή αγωνιστική σεζόν με απόλυτη επιτυχία.

Η 124 ΠΒΕ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελώντας μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο που κάθε χρόνο φθάνει σε τίτλους και σε σπουδαία αποτελέσματα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Μανούχου όχι απλώς κράτησε τα σκήπτρα από το περσινό πρωτάθλημα Αεροπορίας, αλλά ουσιαστικά εφέτος έκανε το νταμπλ με την κατάκτηση του διακλαδικού κυπέλλου.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο μονάδων της 124 ΠΒΕ Τρίπολης για την Αεροπορία και του Αρχηγείου Στόλου από πλευράς Ναυτικού πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιουνίου παρουσία του διοικητή της 124 ΠΒΕ κ. Μανωλάκη, αξιωματικών αλλά και οπλιτών που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική με πολλές ευκαιρίες και 10 συνολικά τέρματα αλλά και με εναλλαγές σε σκορ και συναισθήματα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την 124 ΠΒΕ μετά το ισόπαλο 3-3 της κανονικής διάρκειας του αγώνα στην παράταση με περισσότερες δυνάμεις να φθάνει στο εμφατικό 7-3 και να κατακτά το διακλαδικό κύπελλο.

Η 124 ΠΒΕ ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο στο 90λεπτο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της αφού βρέθηκε από 1-0 στο 1-2 και από κει στο 3-2 για να αντιδράσει και πάλι το Αρχηγείο Στόλου κάνοντας το 3-3. Η παράταση άνηκε ολοκληρωτικά στην Αεροπορία, που με 4 τέρματα έγραψε το τελικό 7-3 και έδωσε το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησαν οι καθιερωμένες απονομές αναμνηστικών μεταλλίων στις δύο ομάδες και βέβαια η απονομή του κυπέλλου στην 124 ΠΒΕ με τον Στράτο Κονίδη και τον Γιώργο Ιατρόπουλο να σηκώνουν στον ουρανό του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το τρόπαιο του διακλαδικού Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι με τη φανέλα της 124 ΠΒΕ αγωνίστηκαν και οι Αρδάμης και Καρτσακλίδης που υπηρετούν τη θητεία τους, ενώ στις κερκίδες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» βρέθηκαν άνθρωποι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, μέλη της ΕΠΣ Αρκαδίας και ο πρόεδρος του ΣΔΠ Αρκαδίας κ. Γιώργος Τσούκας.

Video: 

Arcadia Portal.gr Πήρε το διακλαδικό κύπελλο Ενόπλων Δυνάμεων 124 ΠΒΕ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.