Σιγά, παιδιά, θα στραβολαιμιάσετε!

Σιγά, παιδιά, θα στραβολαιμιάσετε!

Μάρτιος 20, 2019 - 12:28
0 σχόλια

Μπορεί οι προεκλογικές συγκεντρώσεις ή οι συνεστιάσεις να είναι λίγες αυτό το διάστημα, αλλά οι εορτές των Αγίων και της ορθοδοξίας, δόξα τω Θεώ, για τους υποψήφιους είναι ό,τι χρειάζονται!

Καλοί μου υποψήφιοι, πλην ελαχίστων, περιττό να σας υπενθυμίσω πως δεν ξέρετε προς τα πού είναι ο κάθε «Άγιος»... 

Τόση πίστη ούτε οι καλόγεροι στο Περιβόλι δεν επιδεικνύουν...

Θα ήθελα επίσης να σας πω πως όταν βλέπετε φακό και δεν είναι στημένη η φωτογραφία, κρατήστε λίγο τα προσχήματα, μην το παίζετε αδιάφοροι, μην λυγίζετε τους λαιμούς γιατί στον βωμό μιας φωτογραφίας θα στραβολαιμιάσετε και θα γελάει ο κάθε πικραμένος... 

Πολύ άγχος για το ψηφοδέλτιο Τατούλη στην Αρκαδία. Αλήθεια, οι άλλες παρατάξεις τα έχουν κλειδώσει; 

Η μάχη των social media καλά κρατεί, καμία φυσική αντιπαράθεση με διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο θα δούμε άραγε; 

Συνάντηση κορυφής έγινε στα Παραλία του Νομού, προσπάθειες για συσπείρωση και ανακωχή; Το αντάρτικο των Δολιανών άλλαξε πολλά και τα νούμερα των ποσοστών χάνουν τα πρόσημά τους... 

Ακόμα πιο Νότια, η σύμπραξη μπορεί να έγινε και το ψηφοδέλτιο να μην κατέβει, ακολούθησαν όλοι όμως; Τα κουκιά εκεί είναι μετρημένα στα δάχτυλα... 

Μιας και είπα ανακωχή, όταν βάζεις το φίδι στον κόρφο σου θα σε δαγκώσει και τότε θα είναι αργά...

Να μιμηθούν τη Λυσιστράτη κλήθηκαν οι γυναίκες της Αρκαδίας από την υποψήφια ευρωβουλευτή, που σημειωτέον φοράει παντελόνια, ενόψει εκλογών, μιας και η δύναμη των γυναικών μπορεί να αλλάξει το μέλλον της χώρας, αλλά και την πολιτική βούληση των ανδρών.

Παραπονάκια από την πλευρά της Συμμαχίας ακούγονται στην πόλη. Σου λέει, έχουν ασκήσει βέτο για τον πολυθεσίτη, όποιος δεν τον «σταυρώσει», θα μεταμορφωθεί σε βάτραχο!

Εκεί στον δήμο σταματήστε να ποτίζετε τα τηλεγραφόξυλα, και μην ξεχνάτε, τελειώνει και ο Μάρτιος και ακόμα δεν έχετε κάνει «κιχ». Αλλά ξεχάστηκα, βρε παιδιά, έχετε να λύσετε προβλήματα μόνοι σας, μακριά από τα βλέμματα συμπόνιας του κόσμου και τα ΜΜΕ, ασφαλώς!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.