«Σίφουνας» στα Χανιά… Πλατανιάς - Αστέρας 0-3

«Σίφουνας» στα Χανιά… Πλατανιάς - Αστέρας 0-3

Νοέμβριος 19, 2017 - 19:13
4 σχόλια

Την πρώτη του εκτός έδρας πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης φεύγοντας με το διπλό από τα Χανιά επικρατώντας με 0-3 του Πλατανιά στην αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Σοβαρή και απόλυτα διαβασμένη η αρκαδική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο έκανε το καθήκον της μετατρέποντας τον αγώνα σε τυπική διαδικασία με βάση την εικόνα και την συνολική της απόδοση.

Σεντρίκ Γκοντό στο 11’ με το πρώτο του εφετινό τέρμα άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη, με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη στο 45’ με δυνατή κεφαλιά να βάζει τις βάσεις της νίκης. Ο Μιχάλης Μανιάς στο 72’ με τακουνάκι από κοντά έγραψε το 0-3 για τους κιτρινομπλέ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πλατανιά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν έγινε όσο επικίνδυνος και απειλητικός  στην επίθεση.. Στο 11' ο Τόνσο με πολύ ωραία κάθετη βρήκε τον Γκοντό βγήκε σε θέση βολής και σκόραρε ια το 0-1. Στο 28' ο Γκοντό είχε χαμένη ευκαιρία με προβολή λίγο έξω και στο 30' ένα σουτ του Τόνσο πέρασε λίγο άουτ. Στο 40' ο Κοκκαλάς έκανε μεγάλη επέμβαση δυνατή κεφαλιά του Ιγκλέσιας μετά από κόρνερ του Τόνσο και στο 45’ ο Πασαλίδης με κεφαλιά έγραψε το 0-2 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στους κιτρινομπλέ.

Στην επανάληψη οι Χανιώτες μπήκαν πιο ορεξάτοι επιθετικά και επιχείρησαν να πιέσουν και να δημιουργήσουν φάσεις με σκοπό να μπουν και πάλι στον αγώνα δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο 48' κεφαλιά του Δημούτσου μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασιάδης και στο 49' σουτ του Ντεβέσα είχε την ίδια κατάληξη.  Στο 72ο λεπτό ήρθε το 0-3 για τον Αστέρα. Ο Τσιλιανίδης έκανε πλασαριστά το κόρνερ, ο Μανιάς το γύρισμα προς τα πίσω και πρώτα ο Βάντερσον και τελευταίος ο Μπούτνικ αντί να διώξουν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα.  Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Αστέρα να διαχειρίζεται άριστα το παιχνίδι και να παίρνει το τρίποντο της νίκης χωρίς να αλλάζει κάτι στην αναμέτρηση.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (46' Ντεβέσα), Κοροβέσης, Στάθης, Πατράλης, Δημούτσος (81' Στανισάβλιεβιτς), Μπούντνικ, Ενσικουλού (73' Γκρζέλτσακ), Ντικαμονά και Στάμου.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Σίλβα, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (82' Τσουκαλάς), Τόνσο (89' Σελίν), Γκοντό (69' Μανιάς) και Τσιλιανίδης.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Απορώ!! πού είναι αυτός που μπαίνει με το ψευδώνυμο Ραχούλας?? Η ομαδούλα του ο Παναρκαδικούλης κατόρθωσε και έχασε δίκαια και σωστά από τη...Ραχούλα Λακωνίας

Παπα... Αναγνώστη, λίγος σεβασμός σε άτομα με νοητική στέρηση,όπως προφανώς έχει ο ραχούλας, επιβάλλεται.

Ραχούλας κρύψου ρε. Περίμενε πάλι να χάσει ο Αστέρας ή να φέρει μια ισοπαλία για να βγεις από το λαγούμι σου. Κολλημένε.

Να 'τανε η ζήλια ψώρα, θα κολλούσε όλη η χώρα κ.κ. που κρύβεσαι, μάθε να είσαι δίκαιος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.