Σχολή Κριτών - Χρονομετρητών Κολύμβησης από τον ΚΟΑΤ

Σχολή Κριτών - Χρονομετρητών Κολύμβησης από τον ΚΟΑΤ

Μάρτιος 28, 2019 - 14:34
0 σχόλια

Ο ΚΟΑΤ, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Πελοποννήσου, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) και την υποστήριξη του Συνδέσμου Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Αρκαδίας – Λακωνίας – Μεσσηνίας, διοργανώνει Σχολή Κριτών-Χρονομετρών Κολύμβησης, την Κυριακή 31 Μαρτίου και από ώρα 09:00.

Στόχος είναι η εκπαίδευση των ενδιαφερομένων στους κανόνες που ισχύουν στην κολύμβηση και η πιστοποίηση νέων κριτών. Δημιουργείται η δυνατότητα συμμετοχής και υποστήριξης κολυμβητικών αθλητικών αγωνιστικών διοργανώσεων, υπό την έγκριση της ΚΟΕ των Περιφερειακών Επιτροπών και των Συλλόγων-Ομίλων.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων της Σχολής, θα δοθεί δίπλωμα Κριτή – Χρονομέτρη Κολύμβησης στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα κατέχουν τις παρακάτω ιδιότητες:

 Κριτές στροφών
 Κριτές αφίξεων
 Γραμματεία αγώνων  
 Χρονομέτρες
 Αφέτες.

Ο τόπος διεξαγωγής της Σχολής θα είναι η αίθουσα εκδηλώσεων στον πρώτο όροφο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης.

Εκπαιδευτής της Σχολής είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΚΟΕ κ. Χριστόδουλος Χούμας.

 

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής :  Οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώσουν την αίτηση για την συμμετοχή τους στο χώρο διεξαγωγής της Σχολής.  

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

H Πρόεδρος                                                            Η Γενική Γραμματέας

Καλαθά Χριστίνα                                                     Λούτου – Κορομηλά Ευγενία

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.