Σχίζας: Στη Δημητσάνα κοιτάμε ψηλά με το κεφάλι χαμηλά

Σχίζας: Στη Δημητσάνα κοιτάμε ψηλά με το κεφάλι χαμηλά

Αύγουστος 20, 2019 - 20:24
0 σχόλια

Η Δημητσάνα ξεκίνησε την προετοιμασία της με τον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Σχίζα να δηλώσει πως στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει η Α' Αρκαδίας.

Παράλληλα ο Ανδρέας Σχίζας ανέφερε πως θα συνεχιστούν για την Δημητσάνα οι μεταγραφικές εκπλήξεις και τις επόμενες μέρες, ενώ μίλησε και για το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σωματείο και είναι το γηπεδικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Δημητσάνας Ανδρέας Σχίζας

Για την έναρξη της προετοιμασίας και την επιστροφή της Δημητσάνας στην Α' Αρκαδίας: "Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας τον κ. Κολέτη και την διοίκηση της ομάδας μας που βρίσκεται πάντα κοντά μας. Αυτό που θέλουμε πρωταρχικά είναι να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Κοιτάμε ψηλά με το κεφάλι χαμηλά. Αυτό προσπαθούμε το μήνυμα να περάσουμε και στα παιδιά. Ξέρουμε πως η Α' κατηγορία είναι πολύ δύσκολη και έτσι και εμείς κάνουμε μία προσπάθεια να την γνωρίσουμε όχι για να πρωταγωνιστήσουμε".

Για την καθυστέρηση της απόφασης συμμετοχής στην Α' Αρκαδίας και για την προσπάθεια της διοίκησης για τον προγραμματισμό: "Καθυστερήσαμε αλλά έχουμε μια διοίκηση που μέσα σε μία εβδομάδα είχε τρέξει τόσο πολύ τα πράγματα λες και είχαμε ξεκινήσει ένα μήνα νωρίτερα. Έχουν γίνει πράγματα και θα γίνουν και το αμέσως επόμενο διάστημα ωραίες κινήσεις μεταγραφικά από την ομάδα μας".

Για το θέμα των υποδομών της Δημητσάνας: "Είμαστε πρόσφυγες καθώς γυρνάμε από γήπεδο σε γήπεδο διότι δεν έχουμε γήπεδο δικό μας. Η Γορτυνία έχει πολλά μικρά παιδιά τα οποία θα μπορούσαν να μπουν σε ένα πρόγραμμα μαζί με το παιδικό μας. Ωστόσο δεν έχουμε γήπεδο και αυτό έχει τις δικές του προεκτάσεις και καθημερινά ψάχνουμε για το που θα προπονηθούμε και το που θα παίξουμε όντας αυτό το μεγάλο μας πρόβλημα. Με ένα δικό μας γήπεδο τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά προς το καλύτερο".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.