Σχέδιο για απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές από το υπ. Ανάπτυξης

Σχέδιο για απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές από το υπ. Ανάπτυξης

Αύγουστος 26, 2019 - 09:43
2 σχόλια

Πρωτοβουλία σχετικά με το άνοιγμα όλων των καταστημάτων τις Κυριακές ετοιμάζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στόχος του υπουργού είναι να ανοίξει διάλογο με τις κοινωνικές ομάδες αλλά και να εκπονηθεί σχετική μελέτη.

Το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων κατά τις Κυριακές που ισχύει επί του παρόντος προβλέπει ότι επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία όλων των καταστημάτων οκτώ Κυριακές τον χρόνο:

Στόχος της κυβέρνησης είναι η όσο το δυνατόν περαιτέρω αλλά ακόμη και η πλήρης απελευθέρωση του ανοίγματος των επιχειρήσεων λιάνικης πώλησης αγαθών τις Κυριακές.


2 Σχόλια

Δεν μας φταίνε τα κλειστά μαγαζιά. Η τσέπη μας φταίει και δεν πάμε να ψωνίσουμε. Αλλά ο χορτάτος ποτέ δεν κατάλαβε τον πεινασμένο.

Πολύ καλά θα κάνουν, αρκεί να είναι καλυμμένοι και οι εργαζόμενοι από ένσημα και μισθό. Μου φαίνεται χαζό να επιτρέπεται σε ταβέρνες να είναι ανοιχτές, αλλά να απαγορεύεται σε ένα μαγαζί με παπούτσια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.