Σφραγίστηκε καφετέρια στην Τρίπολη για παραβίαση των κανόνων προστασίας από τον κορωνοϊό

Σφραγίστηκε καφετέρια στην Τρίπολη για παραβίαση των κανόνων προστασίας από τον κορωνοϊό

Μάρτιος 21, 2020 - 16:05
6 σχόλια

Σφραγίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία κατόπιν καταγγελίας που έγινε, κατάστημα καφέ στην Τρίπολη.

Το κατάστημα θα μείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας επειδή μετά το κλείσιμο της επιχείρησης, το βράδυ της 19ης Μαρτίου, ύστερα από καταγγελία διαπιστώθηκε πως στον εξωτερικό του χώρο υπήρχαν τρία άτομα τα οποία είχαν προμηθευτεί καφέδες , και τα οποία θα έπρεπε να είχαν φύγει.

Ο νόμος εφαρμόζεται αυστηρά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από το συγκεκριμένο περιστατικό, αφού παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση ήταν μόνο για take away τρία άτομα βρίσκονταν έξω από το κατάστημα με τους καφέδες τους

Προσοχή, λοιπόν, στην αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

αμα σφραγιστηκε ,επειδη ηταν ΤΡΕΙΣ και επιναν καφε,πρεπει να σφραγισουν και αλλες ,τουλαχιστον 4-5 καφε ειδα σημερα που ηταν εξω και καθονταν -μιλαγαν 4-5 ατομα !!!!!!!

Αυτοί καθόταν έξω ,Τα καφενεία που έχουν βάλει χαρτί στα τζάμια και μέσα υπάρχουν άτομα και πίνουν Η αστυνομία δεν βλέπει ή δεν ξέρει τίποτα . Πρέπει να καταγγέλλουν οι πολίτες.

Λοιπαμε πολύ στις τόσο δύσκολες μέρες που περνάμε να υπάρχει τόση κακία γιατί όπως καταλαβαίνω δεν έγινε καταγγελία αλλά η λεγόμενη καρφωτη.τρια άτομα με καφέδες έξω από το μαγαζί μιλούσαν τι να κάνει ο ιδιοκτήτης τον αστυνόμο;

Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην σεβόμαστε ο ένας τον άλλο... Να απαιτούμε από τους δίπλα μας να τηρούν τους κανόνες αλλά εμείς να κάνουμε και μια αρπαχτη... Γίνανε τα καφενεία κρυφά σχολεια.... Μέσα σε συζητήσεις περί ιού : " τον ρίξανε οι Κινέζοι, τον έφεραν οι Αμερικάνοι, για όλα φταίει η εκκλησία,ξεκινάνε επιστρατεύσεις μπήκανε οι Τούρκοι μέχρι τα Γιάννενα.... " Ηρεμήσετε "επιστήμονες " και καθίστε μέσα!!!!

Κι εγώ...λοιπάμε πολύ. Μα πάρα πολύ...λοιπάμε. Δεν χρειάζετε να πω γιατί

Και για πιο λόγο να του κάνουν καταγγελία του ανθρώπου όλοι οι ρουφιάνοι που έχουν μαζευτεί στην Τρίπολη;; δηλαδή αν τους ρουφιανευαν αυτούς θα τους άρεσαν;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.