Σφοδρή σύγκρουση με παραβίαση στοπ στην Τρίπολη (pics)

Σφοδρή σύγκρουση με παραβίαση στοπ στην Τρίπολη (pics)

Σεπτέμβριος 18, 2017 - 12:17
7 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου στον δρόμο που ξεκινά από την οδό Πελάγους και καταλήγει στην οδό Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στη λεωφόρο «Μίκη Θεοδωράκη».

Λίγο πριν από τις 12:00, όχημα ΙΧ παραβίασε STOP, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, και συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τροχαίο υλικών ζημιών. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το προσωπικό του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους επιβαίνοντες.
 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Μα είναι δυνατόν; Σε αυτή την διασταύρωση, από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες, έχεις μεγάλη ορατότητα. Πώς γίνεται να μην βλέπεις τον άλλον που έρχεται, ακόμα και αν δεν είδες το STOP; Μιλάμε για μεγάλη απροσεξία.

Είναι το γνωστό σημείο που μας φταίει ένα βουνό με χώματα που εμποδίζει την ορατότητα;; Προφανώς τα χώματα είναι μπροστά στο ΣΤΟΠ. Για φανάρια το έχουμε σκεφτεί ΚΑΙ εκεί; Πιστεύω ότι είναι απαραίτητα.

Γρήγορα φανάρια παιδιά θα πεθάνουν άνθρωποι σε αυτόν τον πολυσύχναστο δρόμο

Έχει δεν έχει ορατότητα από ψηλά χόρτα, στο stop σταματάς. Απλό. Δυστυχώς πολλοί το παραβιάζουν ή πάνε να περάσουν και τους κορνάρουν τελευταία στιγμή.

Φανάρια δεν χρειάζονται. Τα μάτια σου ανοιχτά να έχεις και προσοχή στους κανόνες προτεραιότητας.

παιδια καντε κατι. . την πατανε συνεχεια οι ξενοι που ερχονται να δουνε τους φανταρους. . την προηγουμενη εσσο περασε μπροστα μου αθηναιος με 60 χιλιομετρα γιατι νομιζε οτι ειχε προτεραιοτητα. . και μετα απο μια ωρα που εφευγα απο το στρατοπεδο ειχε γινει τρακαρισμα μαλλον για τον ιδιο λογο. .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.