Σφοδρή χαλαζόπτωση και καταιγίδα στην Τρίπολη (pics,vid)

Σφοδρή χαλαζόπτωση και καταιγίδα στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 04, 2019 - 11:57
22 σχόλια

Σφοδρή χαλαζόπτωση και καταιγίδα έπληξε την Τρίπολη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο ουρανός σκοτείνιασε και ξεκίνησε πρώτα έντονη βροχή και μετά χαλαζόπτωση.

Ο κόσμος εξαφανίστηκε από τους δρόμους και οι περαστικοί αναζήτησαν καταφύγιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν πλήξει τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου, με πλημμύρες και καταστροφές.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σφοδρή χαλαζόπτωση και καταιγίδα στην Τρίπολη


22 Σχόλια

Γιατρέ δεν ξεκίνησες καλά.Αντι να τα έχεις κάνει γυαλι τα φρεάτια εδώ κ τουλάχιστον 20 μέρες,δεδομένου ότι η Τρίπολη τον Οκτωμβρη δέχεται πολλές βροχές,αμολας αετό εδώ κ εκεί.Τι τους έχεις τους υπαλλήλους?Να κάθονται κ να πληρώνουμε?Μια από Παυλή σε βλέπω.

Ιταλέ, αρχικά καλή σεζόν εύχομαι και καλή θητεία για τα επόμενα 4 χρόνια. Βάλε έναν κορέκτορα μόνο για τα comments γιατί ο Οκτώμβρης μας έβγαλε το μάτι, να πιάνει τόπο και το μεροκάματο που βγάζεις μην πάει τζάμπα.

Δεν εχει προβλημα ο Τζιουμης εχει τον Βλαση θα τον παει στον Υπουργο και ολα καλα.Νομιζω οτι πρεπει ο Βλασης να κανει μια δηλωση στηριξης για τον Τζιουμη οτι το παιδι δεν εχει ακομα αναλαβει οτι δεν φταιει η ΔΕΥΑΤ κλπ.

Ο Υπουργος καθημερινοτητας Κ Λαγος που ειναι ?εχει ευθυνη για την σημερινη κατασταση στην πολη η οχι?Θα αναλαβει καποιος την ευθυνη απο την δημοτικη αρχη?

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΔΥΝΕΑΝ. ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ήμουν μπροστά όταν δήμαρχος Οικονομόπουλος(πολιτική προστασία),λαγός(καθημερινότητα) έβγαλαν τους υπαλλήλους στις περιοχές που κινδύνεψαν. Πολύξερε δεν είναι μόνο η Τρίπολη δημος

Κωνσταντίνε Τζιούμη δήμαρχε Τρίπολης το κατάφερες και αυτό, έφερες την θάλασσα στην Τρίπολη!!!

ΠΟΛΙΤΗ ή αλλιώς "αγάπη του" έχε στα υπόψη σου πως όπως κι αν γράφεις σε αναγνωρίζουμε..... όλοι, όχι μόνο η .....αγαπούλα σου.... ξέρεις γιατί; γιατί είσαι το μοναδικό παπαγαλάκι του τζούμη που πετάγεται και τον υπερασπίζεται παντού.... γκεγκε; και επίσης είσαι ο μοναδικός σχολιαστής που μόνιμα βρίζει τους άλλους κιας μην τους ξέρει... όπςω περιμένω να κάνεις τώρα και με μενα.... βρίσε θρασύδειλε κομπλέξα

Καλή σεζόν,φίλος.Προσωπικά θεωρώ οτι κορεκτορα δεν χρειαζομαι, δεδομένου ότι εκ παραδρομής μπορεί να γίνει κ κάποιο ορθογραφικό λάθος.Οσον αφορά το μεροκάματο ,σίγουρο είναι μεγαλύτερο από το δικό σου.

@18:57 Ποιος να σε βρίσει εσένα ρε μανάρι; Μια βρισιά μόνος σου είσαι έτσι που γράφεις! Χαχαχαχαχαχαχαχα

@18:57 είναι η γνωστή που περιμένει να την σώσει ο Τζιούμης. Να αλλάξει πλευρό. Όσο και να βρίζει το ρετάλι, θέλει ψωμιά ο Τζιούμης για να φτάσει τον Σμυρνιώτη. Αρχή είναι ακόμα δεν ξέρουμε τι θα μας βγεί ο νέος.

Τι να προλάβουν να κάνουν οι ανθρωποι μεσα σε ενα μηνα; υπευθυνος ειναι ο απερχομενος που αφησε ακαθαριστα τα φρεάτια. Οι ιδιοκτήτες τι έκαναν για να το αποτρεψουν;

Χαλαρώστε όλοι οι ξερόλες με τα ακαθάριστα φρεάτια. Μια χαρά καθαρισμένα ήταν, αλλά τι να σου κάνει με τόσο νερό που έριξε μαζεμένο κι έφερε όλα τα φερτά υλικά (φύλλα, χαρτιά, σκουπίδια, πλαστικά ποτήρια κλπ) πάνω στις σχάρες των υπονόμων; Λογικό ήταν να βουλώσουν. Γι' αυτό κι όταν έκοψε η βροχή το νερό υποχώρησε γιατί το απορρόφησαν πιο εύκολα τα φρεάτια. Το πρόβλημα δεν είναι τα φρεάτια. Είναι ότι ο προηγούμενος αρχιψευταράς δεν μερίμνησε να φτιαχτεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αποχέτευσης. Έτσι θα λυνόταν το πρόβλημα οριστικά. Ευτυχώς βέβαια που ασφαλτόστρωσε 80 δρόμους στην πόλη και μας έσωσε

ΞΕΡΟΛΕΣ καθαρά τα ΦΡΕΆΤΙΑ ΜΕ ΤΕΤΕΙΑ βροχή ΘΑ ΒΓΗΤΕ ΕΣΕΙΣ και θα λύσετε όλα τα προβλήματα. Σε όλη την Ελλάδα είναι ΟΛΟΙ ΆΧΡΗΣΤΟΙ. ΟΥΤΕ ένας ΚΑΛΟΣ να λύσει τα προβλήματα ως δια μαγείας

Δημος ειναι ο ιΔημοτες του..Οταν πετατε σκουπιδια εξω απο τους καδους,και βλεπουμε οτι το φρεατιο εξω απο το μαγαζι η" το σπιτι μας ειναι βουλωμενο ας σκυψουμε λιγο και να το καθαρισουμε γιατι εμεις θα πνιγουμε.Ο Δημος συμπεριφερεται οπως του φερομαστε!!! Δεν ειδα ποτε Δημαρχο να ερχεται να φραζει το φρεατιο μας,και αν ειναι καθαριστες μαζευουν καθε μερα ,το απογευμα παλι βρωμικα ειναι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.