Σφοδρή αντίδραση Θεοδωρακόπουλου στη συνεργασία Παυλή - Παπαζαχαρία

Σφοδρή αντίδραση Θεοδωρακόπουλου στη συνεργασία Παυλή - Παπαζαχαρία

Απρίλιος 12, 2019 - 23:53
19 σχόλια

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του δημάρχου Τρίπολης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά» Δημήτρη Παυλή και του Τάσου Παπαζαχαρία, για τον οποίον ως σήμερα θεωρούσαμε ότι είναι ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ και όχι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προοδευτική Ενότητα για τον Δήμο Τρίπολης» (δείτε ΕΔΩ), ήρθαν οι πρώτες αντιδράσεις από μέλος, και μάλιστα ιδιαιτέρως προβεβλημένο, της παράταξης Παυλή.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωρακόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό επισημαίνει ότι δεν βρίσκει κανένα σημείο συνεργασίας με τον κ. Παπαζαχαρία:

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν υπάρχουν κόμματα.
Αλλά επειδή την πολιτική μου τοποθέτηση ποτέ δεν την έκρυψα και είναι γνωστή... έχω να πώ, ότι με αυτόν που αποκαλεί "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" και καθυβρίζει όποιον δεν συντάσεται με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρίσκω κανένα σημείο συνεργασίας. Την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ την πληρώνει και θα την πληρώνει για πολλά χρόνια ο τόπος μου.
Της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΙΜΗΣ, το σύμφωνο, το υπογράφω ΜΟΝΟ ΕΓΩ.

 

Πολλά μένουν να διευκρινιστούν. Μέχρι στιγμής, πάντως, φαίνεται ότι ο κ. Παυλής πορεύεται χωρίς συνεννόηση με τα μέλη της παράταξής του ως σήμερα, αλλιώς δεν θα έπεφτε ως κεραυνός εν αιθρία η συνεργασία με ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι πρότινος δεν απέκλειε ότι θα κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Παυλή, αλλά και που, όσο γνωρίζουμε, δεν είχε στεφθεί αρχηγός πολιτικής παράταξης.


19 Σχόλια

ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.

Θα πας που θα πας σπίτι σου δεν μας αδειάζεις την γωνιά απο τώρα και μη μας ζαλίζεις τα @@ ρε φίλε.

‘’Της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΙΜΗΣ, το σύμφωνο, το υπογράφω ΜΟΝΟ ΕΓΩ." μας λέει ο Γιωργάκης ας πάει λοιπόν και να το υπογράψει με τον Σμυρνιώτη. Στο καλό.........

Γιωργάκη μη λες πολλά γιατί εκεί που φτύνεις θα γλύφεις αύριο πού να πας ρε φίλε νομίζεις πως σε θέλει κάποιος άλλος εκτός απο τον Παυλή. Απο Δευτέρα πάλι μαζί θα γυρίζετε με τον Μητσο σαν το ζευγαράκι της Αγ. Παρασκευής.

Ο λαός λέει "οι γύφτοι τα μαλώματα τά'χουν για πανηγύρια". Μέχρι και οι πέτρες το ήξεραν ότι ο Παπαζαχαρίας θα κατέβει με τον Παυλή και τώρα όλες οι μωρές παρθένες έπεσαν από τα σύννεφα με το πρωτόκολλο συνεργασίας. Πρώτο τραπεζάκι πίστα ήταν ο Παπαζαχαρίας στις ομιλίες του Παυλή στις προηγούμενες εκλογές. Αυτός και ο Παπασταματάκης, πρώτες μούρες. Να τα λέμε κι αυτά, που λέει ο Παυλής. Βλέποντας όμως ο Θεοδωρακόπουλος τη σφαλιάρα που έρχεται στις εκλογές, θα αρχίσουν να του βρωμάνε όλα τώρα στο Παυλέικο. Πέντε χρονάκια ήσουν καλά, έτσι Γιώργο; Τώρα σου ξίνισε;

Γιωργο μην κάνεις δηλώσεις γιατί εχεις μείνει πολιτικά άστεγος, την άλλη βδομάδα θα κάθεσαι δίπλα δίπλα με τον Παπαζαχαρία.

Γιωργάκη είσαι βασικός υπεύθυνος για την καταστροφή που κάνατε στο δήμο αυτά τα χρόνια. Πήγαινε από τώρα σπίτι σου γιατί θα πας ούτως ή άλλως στις 26 Μαΐου

Γιώργο όμως πιο είναι το μεγάλο πρόβλημα σήμερα; Ο Παπαζαχαρίας ή ότι η έδρα του πανεπιστημίου πάει στημ Καλαμάτα με όχημα την έδρα του Ερευνητικού Κέντρου που φτιάχνουν στην Καλαμάτα και όχι στην Τρίπολη; Επί τέλους δεν Θα δούμε τι προέχει τώρα; Η τρίπολη καταρρέει.

Μπράβο Γιώργο, να η ευκαιρία που έψαχνες τόσον καιρό για να φύγεις (τουτεστιν να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια!) απο τον Μητσάρα. Υποθέτω μετά την αποχώρησή σου θα μπεις την ίδια κιόλας μέρα σε κάποιον άλλον συνδυασμό με άλλον υποψήφιο; Απλά σκέψεις κάνω.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.