Σεξουαλικό πρόβλημα στη ΝΔ «διέγνωσε» ο Ζουράρις

Σεξουαλικό πρόβλημα στη ΝΔ «διέγνωσε» ο Ζουράρις

Αύγουστος 08, 2019 - 11:50
0 σχόλια

«Φροϋδικά» αντιμετωπίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Κατά τη χθεσινή συζήτηση του ακαδημαϊκού ασύλου ο κ. Ζουράρις μίλησε για βιαιότητα την οποία απέδωσε σε «μπατηρημένη κ@@λα» του κυβερνώντος κόμματος.

Ο κ. Ζουράρις είπε ότι «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» και μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη κ@@λα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Συμβούλευσε δε τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

Σχολιάζοντας, δε, την πρόθεση της κυβέρνησης για επανίδρυση φυλακών «τύπου Γ» είπε χαρακτηριστικά: «Φυλακές τύπου Γ' και άντε γ@@α».

Στον κ. Ζουράρι απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντάς, λέγοντας ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν κατάλαβε τι έλεγε και πως αν το ξανακούσει θα μετανιώσει. Απαντώντας ωστόσο στην ουσία της κατηγορίας για την κατάργηση του ασύλου τόνισε πως όταν μια κυβέρνηση εφαρμόζει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις τότε αυτό ονομάζεται δημοκρατία και όχι βιαιότητα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.