Σέντρα στην Β' Αρκαδίας

Σέντρα στην Β' Αρκαδίας

Οκτώβριος 31, 2018 - 11:00
0 σχόλια

Το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας ανοίγει τις πόρτες του στους φιλάθλους με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου περιλαμβάνοντας αγώνες για όλα τα γούστα.

Η εφετινή Β' Αρκαδίας αναμένεται να διεξαχθεί σε έναν όμιλο και όλες οι ενδείξεις και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως θα είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με τις ομάδες να έχουν προσαρμοστεί στα νέα αυτά δεδομένα.

10 ομάδες ανάμεσα τους και μία πρωτοεμφανιζόμενη στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου ο ΠΑΟΚ Τρίπολης που θα κάνει το ντεμπούτο του και θα συστηθεί στο Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό και βέβαια οι κλασικές δυνάμεις των τελευταίων ετών στην κατηγορία ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και είναι έτοιμες για μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις.

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Β' Αρκαδίας περιλαμβάνει πέντε ομάδες που έχουν έδρα γήπεδα του Δήμου Τρίπολης (Κανδήλα, Νεστάνη, Κορύθιο, Παγγορτυνιακός, ΠΑΟΚ Τρίπολης), μία ομάδα από την Μεγαλόπολη (Πανιώνιος), δύο από την Βόρειο Κυνουρία (Ηρακλής, Αχιλλέας), μία από την Βόρειο Κυνουρία (ΑΕ Μαρίου), και μία από την Γορτυνία (Δημητσάνα).

Β' Αρκαδίας (1η αγωνιστική)

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

15:00 Αχιλλέας-Δημητσάνα

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

11:00 ΠΑΟΚ Τρίπολης-Κανδήλα

15:00 Ηρακλής-Παγγορτυνιακός

15:00 ΑΕ Μαρίου-ΑΕ Κορυθίου

15:00 Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Νεστάνη

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.