Σενάρια νέων δεδομένων και αναδιάρθρωσης στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο

Σενάρια νέων δεδομένων και αναδιάρθρωσης στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο

Μάιος 14, 2020 - 18:14
2 σχόλια

Η επόμενη μέρα στην μετά Covid-19 εποχή είναι ξεκάθαρο πως θα αποτελέσει μια νέα πραγματικότητα και για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο το οποίο θα προσπαθήσει από την νέα αγωνιστική σεζόν να κάνει ένα καινούριο ίσως και διαφορετικό ξεκίνημα.

Οι δυσκολίες όπως έχουμε γράψει και έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενα άρθρα μας θα είναι αρκετές μιας και σε οικονομικό επίπεδο τίποτα δεν φαντάζει πως θα είναι ίδιο όπως τα προηγούενα χρόνια στον χώρο του τοπικού μας ποδοσφαιρου.

Από την πλευρά της Ένωσης μας βασικό ζητούμενο και ξεκάθαρος στόχος είναι να μην υπάρχουν απώλειες σωματείων για την νέα σεζόν σε μια δύσκολη περίοδο όπου θα χρειαστεί από όλους να παρθούν σημαντικές αποφάσεις με γνώμονα πάντα το καλό του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ένα πιθανό σενάριο είναι βάση των εξελίξεων και των δεδομένων από τον Covid-19 και το να μπούμε στην διαδικασία αναδιάρθρωσης του Αρκαδικού ποδοσφαιρου αναφορικά με τις δύο του κατηγορίες.

Ένα από τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είναι και αυτό με τις 13 ομάδες στην Α' κατηγορία την νέα σεζόν και πρωτάθλημα 8 ομάδων υπό (προφανώς) νέα μορφή στην Β' κατηγορία.

Η ΑΕΚ Τρίπολης επιστρέφει στην Α' Αρκαδίας, ο Ερμής Μελιγούς πήρε την άνοδο για την Γ' Εθνική, οι Βρασιές μαζί με τον Ηρακλή ανάβηκαν στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ενώ ο Ορχομενός και ο ΠΑΟΚ Τρίπολης υποβιβάστηκαν στην Β' Αρκαδίας.

Ο γριφος στην περίπτωση αυτή έχει να κάνει με το ποια είναι η πρόθεση του Ηρακλή για την νέα χρονιά και επίσης πως για να προκύψει ένας αριθμός 13 ομάδων θα πρέπει μία από τις δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν να παραμείνει στην κατηγορία και για το νέο πρωτάθλημα.

Την δεδομέμη χρονική στιγμή μιας και ακόμα είναι πολύ νωρίς και το τοπίο ακόμα αρκετά θολό αναφορικά με τις επιπτώσεις της επόμενης μέρας μετά την πανδημία τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρα παρά την φημολογία που έχει αναπτυχθεί.

Η ΕΠΣ Αρκαδίας εξετάζει δεδομένα και μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το διοικητικό συμβούλιο για την σεζόν που ολοκληρώθηκε και για αυτή που θα αρχίσει από τον νέο Φθινόπωρο και ουασιατικά θα αποτελεί την νέα αρχή του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

21 ομάδες του χρόνου; πάνε καλά στην επσα; ζήτημα αν θα είναι 14-15 συνολικά.

Να διαγραφουν τα χρεοι που εχουν οι ομαδες προς τον Δημο Τριπολης για το γηπεδο της Καρτσοβας οπως επισειs και το 50ευρω για την παρουσια πτυχιουχου προπονητη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.