Σενάρια επιστροφής της Ελπίδας στο τοπικό

Σενάρια επιστροφής της Ελπίδας στο τοπικό

Μάιος 26, 2020 - 14:18
2 σχόλια

Μια ευχάριστη είδηση έρχεται να μπει στο σκηνικό της επόμενης μέρας του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στην μετά Covid-19 εποχή καθώς η Ελπίδα Τρίπολης σχεδιάζει και πάλι την επιστροφή της από την νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελπίδα είναι έτοιμη να γυρίσει και πάλι στις τοπικές κατηγορίες του νομού μας και να ενεργοποιηθεί η Ανδρική της ομάδα μιας και οι ακαδημίες της δίνουν διαχρονικά το παρών στο παιδικό πρωτάθλημα Αρκαδίας.

Βάση του σεναρίου αυτού και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στον σχεδιασμό της Ελπίδας η επιστροφή της Ανδρικής ομάδας αναμένεται να γίνει ανεξάρτητα από το αν έχουμε μία η δύο κατηγορίες την κοινούρια αγωνιστική χρονιά.

Το πλάνο επιστροφής της Ανδρικής ομάδας παραμένει το ίδιο με την Ελπίδα να επενδύει στα παιδιά των ακαδημιών της και να βασίζεται σε νέους ποδοσφαιριστές με στόχο να αναδειχθούν νέα ταλέντα στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και έχοντας την δική της ποδοσφαιρική ταυτότητα και φιλοσοφία στο παιχνίδι της.

Η Ελπίδα Τρίπολης είναι ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ εδώ και πολλά χρόνια έχοντας γίνει η ομάδα-πρότυπο και τροφοδότης του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και μια πιθανη επιστροφή της  αποτελεί μια ευχάριστη είδηση σε μια τόσο ιδαίτερη περίοδο.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Εφόσον θα επιστρέψουν παγορτινιακος ΠΑΟΚ Κανδήλα και ελπίδα ποιος ο ο λόγος να γίνει αναδιόρθωση και να μην παραμείνουν οι κατηγορίες ως έχουν ? Ποιο πολύ μπέρδεμα θα δημιουργηθεί με τους δύο ομίλους παρά με τις 2 κατηγορίες . Εφόσον και αν οι φήμες γίνουν πραγματικότητα και δούμε τις ομάδες αυτές να επιστρέφουν θα έχουμε στο β τοπικό ΠΑΟΚ , Κανδήλα, Ελπίδα , Μαρί , Νικηταράς , Νέων Τρίπολης , Νεστάνη , Αχιλλέας , Ορχομενός , Παγορτινιακος . Ένα σύνολο 11 ομάδων που 11 ομάδες δεν ειχαμε στο β τοπικό πριν τον κοροναϊό. Θα είναι και ποιο δίκιο για τις ομάδες που ανέβηκαν τώρα Αγιαντρεα Βέρβενα

Ειναι και ο Πανιώνιος φίλε θα είναι ποκυ ωραίο πρωταθλημα Β τοπικού... Αν γίνει αναδιάρθρωση ομάδες του Β τοπικού θα τρώνε 6-10 μπαλάκια από ομάδες όπως Λεωνίδιο ΑΕΚ κ.α δεν πρεπει να γίνει πιστευω..... Μεγάλο προβλημα το Μαρί για το Β τοπικό που είναι Λεωνίδιο και θα έχει πολλους αγώνες Τρίπολη!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.