Σεμινάριο βιοστατιστικής - επιδημιολογίας και μεθολογίας έρευνας

Σεμινάριο βιοστατιστικής - επιδημιολογίας και μεθολογίας έρευνας

Φεβρουάριος 05, 2016 - 11:00
0 σχόλια

Στα πλαίσια της Εκπαίδευσης για την Ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής, επιτελείται από το Γραφείο Συντονισμού Εκπαίδευσης Γενικής Ιατρικής Δυτικής Ελλάδος (Γενικός Συντονιστής είναι ο Δρ Νικόλαος Χ. Ραζής, Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ-ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

Το σημαντικό αυτό Σεμινάριο (με υπεύθυνους Προγράμματος τους Ιωάννα Αντωνακοπούλου-Ιωάννη Λέντζα-Γεωργία Τζαβάρα, Γενικούς Γιατρούς Συντονιστές Εκπαίδευσης Ειδικευομένων Γενικής Ιατρικής), διεξάγεται στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ρίου, το παρακολουθούν Ειδικευόμενοι Γιατροί Γενικής Ιατρικής από διάφορα Νοσοκομεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και θα διαρκέσει έναν μήνα (Φεβρουάριο 2016). Πιστοποιημένοι Ομιλητές, θα αναλύσουν σημαντικά θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που αναμένεται να βοηθήσουν οσιαστικά στην μετέπειτα άσκηση της Γενικής Ιατρικής από τις/τους νέες/ους συναδέλφισσες/φους .


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.